Fani Facebook

fani facebookCred ca nu mai este nevoie sa va explicam cat de importanta este activitatea in mediile sociale pentru afacerea dumneavoastra. O companie care nu are o pagina de Facebook puternica aproape ca nu mai exista in ziua de astazi.

Noi va oferim strategii legale de crestere a fanilor dumneavoastra de pe pagina de Facebook, in perfecta concordanta cu Tos-ul Facebook si la costuri mult mai mici decat daca ati lua prin Facebook Ads.

Va garantam numarul real de fani comandati, care nu pleaca de pe pagina dumneavoastra dupa incetarea campaniei. De asemenea va garantam faptul ca sunt fani 100% reali si 100% din Romania.

In plus va putem promova reclamele in peste 350 de grupuri de Facebook romanesti printr-o aplicatie fantastica numita DB Poster care trimite programat mesajul dumneavoastra spre aceste grupuri fara risc de inchidere a contului sau orice alt risc legat de contul dumneavoastra .

O astfel de trimitere a unui mesaj presetat catre 350 grupuri romanesti costa doar 25 $ . Faceti o comparatie cu Facebook Ads si cu siguranta veti fi interesati de oferta noastra!

Pentru postarile pe grupurile de Facebook veti avea acces in aplicatia noastra pentru a putea vedea statisticile de publicare si volumul de clickuri primite in timp real!

[adsenseyu1]

Revenind la oferta de fani de Facebook romani va rugam sa vedeti preturile noastre in continuare :

Pachet 1 : 500 fani romani garantati 23$
Pachet 2 : 1000 fani romani garantati : 43 $
Pachet 3: 2500 fani romani garantati : 77$
Pachet 4 : 5000 fani romani garantati : 160$

Pentru comenzi va rog sa ne sunati la 0758.784.429 sau sa ne scrieti la pagina de contact .

Arata-le si prietenilor tai!