Apartament nou sau vechi, tu ce alegi?

0 Shares
0
0
0

Apartament nou sau vechi, tu ce alegi?
Cei mai multi dintre romani, detin o locuinta. Exista inca si romani care sunt chiriasi sau care inca locuiesc cu parintii, si care isi doresc sa sa isi cumpere o locuinta.

Cei mai multi dintre acestia, cel mai probabil vor opta pentru achizitionarea unui apartament, dat fiind faptul ca apartamentele au preturi mult mai mici in comparatie cu casele.

Atunci cand intentioneaza sa isi aleaga apartamentul, primul lucru la care se gandesc romanii, este daca sa opteze pentru un apartament vechi, care se afla intr-un imobil construit inainte de revolutie, si care are pretul mai mic decat un apartament nou, sau daca sa opteze pentru un apartament nou.

Apartamentele vechi au preturile mult mai atractive in comparatie cu apartamentele noi la prima vedere, insa analizand putin lucrurile veti constata ca de fapt, lucrurile sunt diferite.

Cele mai multe dintre apartamentele amplasate in imobilele vechi, necesita anumite investitii, pentru ca au nevoie de renovare. Acest lucru trebuie luat in considerare dat fiind faptul ca, toate finisajele interioare care urmeaza a fi efectuate, costa mai multe mii de euro.

In final, cand se trage linie si se fac calculele, proprietarii constata ca au cheltuit mai multi bani pentru cumpararea unui apartament vechi, pe care l-au renovat, decat ar fi cheltuit pentru a cumpara un apartament nou, intr-un ansamblu rezidential.

Cei care sunt open mind, cu siguranta isi indreapta atentia spre apartamente de vanzare Dorobanti, pentru a-si cumpara un apartament intr-una din cele mai ravnite zone din capitala.

Intr-adevar, la prima vedere apartamentele noi, mai ales cele din aceasta zona a capitalei au preturi mai mari in comparatie cu apartamentele vechi, insa trebuie sa vedeti cum arata aceste apartamente.

Apartamentele dintr-un ansamblu rezidential recent construit, isi intampina cumparatorii cu finisaje de cea mai buna calitate. De la parchet la gresie si faianta, usi si ferestre, totul este de cea mai buna calitate in astfel e apartamente de vanzare Dorobanti.

Persoanele care isi cumpara un apartament intr-un ansamblu rezidential recent construit, nu trebuie sa isi faca griji in ceea ce priveste investitiile, pentru ca nu mai au de investit nici un ban in amenajarea locuintei.

In plus, compartimentarea apartamentelor noi este diferita in comparatie cu compartimentarea apartamentelor vechi. Cele mai multe dintre apartamentele vechi sunt de tip vagon, adica se intra dintr-o camera in alta. Practic, intr-un apartament cu trei camere, pentru a merge la baie, trebuie sa treci printr-una sau prin doua camere, astfel incat cei din camera din mijloc nu au intimitate.

Intr-un apartament de lux Dorobanti insa, fiecare camera are intrare separata, si fiecare persoana care se afla in locuinta are parte de intimitate.

Nu in ultimul rand, amintim un alt avantaj important pe care aceste apartamente de vanzare Dorobanti il au in fata apartamentelor vechi: rezistenta la seism, iar in capitala cum au periodic loc cutremure, este important ca structura de rezistenta a unui bloc sa fie cat mai solida si rezistenta. Acesta este un alt motiv in plus pentru a alege un apartament nou in Dorobanti.

0 Shares
You May Also Like