Sistem audio Home Cinema Surround 5.1 Bose Lifestyle 650 cu design impresionant pentru casa ta

Sistem audio Home Cinema Surround 5.1 Bose Lifestyle 650 cu design impresionant pentru casa ta

0 Shares
0
0
0

Sistem audio Home Cinema Surround 5.1 Bose Lifestyle 650 cu design impresionant pentru casa taSistemul audio Home Cinema Surround 5.1 Bose Lifestyle 650 reprezintă standardul frumuseții și acusticii în casa ta. De oriunde l-ai privi, arată la fel de interesant.

Un sistem audio Home Cinema Surround 5.1 Bose Lifestyle 650 oferă acustică, estetică, calitatea lucrării, ușurință în utilizare. Acesta este cel mai fără de compromisuri sistem 5.1 canale, pentru muzică și filme, care a fost produs vreodată.

Spotlight – pe difuzoarele satelit

Sistemul audio Home Cinema Surround 5.1 Bose Lifestyle 650 oferă sunet puternic, de înaltă calitate, care ies din difuzoare mici. Cu difuzoarele prin satelit OmniJewel – chiar mai mici decât Jewel Cube, se poate scrie cu eleganță un nou capitol din istorie. Fiecare dintre aceste difuzoare mici este realizată dintr-o cutie din aluminiu finisat cu grijă, cu două camere acustice conținând două difuzoare amplasate opus.

Aceasta este cheia pentru crearea primului difuzor omnidirectional, pentru un sunet adevărat la 360 de grade și o experiență și mai extinsă home cinema. O echipă de 30 de persoane a lucrat la proiect pentru a atinge perfecțiunea în fiecare detaliu și au realizat imposibilul – acustica care se îmbină cu estetica. Iar difuzoarele din spate sunt fără fir.

Thunder bass – Conectivitate wireless

Desigur, îți dorești ca performanța subwooferului tău să fie la egalitate cu muzica și filmele tale. Dar nici nu vrei un dispozitiv monstruos de mare în camera ta de zi. Cu acoperirea din sticlă de înaltă calitate pe partea superioară, sistemul audio Home Cinema Surround 5.1 Bose Lifestyle 650 oferă tot ce ai nevoie, atât în ​​ceea ce privește calitatea sunetului, cât și în ceea ce privește stilul.

Difuzorul puternic și tehnologia QuietPort sunt combinate pentru performanță, care este nu mai puțin importantă în această clasă cu aceste dimensiuni.

Declarații de eleganță pentru design

Blatul curbat din sticlă lustruită are un design rar, irezistibil, pe care nu îl poți ignora. Dar există mai multe lucruri decât un aspect frumos. Consola are 6 intrări HDMI și este controlată de o telecomandă universală.

Sistemul audio Home Cinema Surround 5.1 Bose Lifestyle 650 are o prezentare home cinema de cea mai înaltă calitate, de care te vei îndrăgosti și vei dori să vizionezi mereu filme, programe TV și sport, iar când vine vorba de a asculta muzică, vei putea asculta orice dorești, din orice sursă, fără să îți faci griji cu privire la ce tehnologie este cea mai potrivită pentru aceasta.

Acest sistem este dotat cu tehnologia SoundTouch, care îți permite să redai muzică prin rețeaua. Wireless, pentru ascultarea instantanee a muzicii acasă. De asemenea, poți asculta direct de pe telefon sau tabletă, utilizând o conexiune Bluetooth la sistem.

Control rapid și ușor

Te poți bucura de muzica preferată din sistem cu ajutorul aplicației SoundTouch. Dispozitivul îți oferă control total asupra plăcerii de a asculta. Răsfoiește servicii muzicale populare precum Spotify și Deezer, ascultă posturi de radio pe internet sau colecția ta de muzică disponibilă.

Poți personaliza cu ușurință setările presetate pentru a accesa melodiile / stațiile / serviciile preferate cu un singur buton și poți controla unul sau mai multe dispozitive SoundTouch în întreaga casă.

0 Shares
You May Also Like