Ce cadou ii poti face unei manichiuriste?

Ce cadou ii poti face unei manichiuriste?

0 Shares
0
0
0

Ce cadou ii poti face unei manichiuriste?In mod evident, fiecare doamna sau domnisoara are o prietena manichiurista, pe care o viziteaza la salon in fiecare luna odata sau de doua ori, pentru a-i face manichiura.

Este cat se poate de firesc acest lucru, pentru ca o manichiura frumoasa atrage toate privirile; si nu degeba se spune despre manichiura ca este cartea de vizita a unei femei. O doamna sau o doamna care pune mare pret pe imaginea ei, isi doreste mereu o manichiura ingrijita, iar din acest motiv, merge mereu la salon pentru o avea in permanenta o manichiura perfecta.

Ei bine, dar ce te faci atunci cand manichiurista la care mergi de atata timp, si care a facut pentru tine atat de multe lucruri frumoase, ti-a facut manichiura in fiecare luna, este sarbatorita? Cum procedezi cand vine ziua ei de nastere, si doresti sa o surprinzi intr-un mod placut, dupa cat de mult te-a surprins si ea cu unghiile perfecte pe care ti le-a facut?

Te-ai gandit la ce cadou sa ii alegi? Daca nu, cu siguranta ideile pe care le vei descoperi in randurile care urmeaza, iti vor fi de mare ajutor.

Asadar, te poti gandi sa ii cumperi o lampa de unghii ultra violet (lampa UV), pe care sa o foloseasca la salon, mai ales daca lampa pe care deja o foloseste, are o oarecare vechime, si daca ti-a povestit deja ca, urmeaza sa isi comande o noua lampa.

Cu siguranta pretul acestor lampi nu este unul iesit din comun de mare, dar gestul pe care il vei face pentru ea, cu siguranta va fi foarte apreciat, si ori de cate ori vei dori sa iti faca unghiile, se va conforma si iti va face o manichiura de vis.

Poti de-asemenea sa ii alegi cateva geluri de unghii si cateva oje, pe care sa le foloseasca la salon, sau ii poti alege printre altele si o pensula Kolinsky Roubloff pe care sa o foloseasca la salon in viata de zi cu zi, cand isi desfasoara activitatea.

O alta idee super inspirata este aceea de a-i cumpara o trusa de manichiura – pedichiura, pe care cu siguranta nu o va folosi la salon, ci o va utiliza acasa, cand isi va ingriji propriile unghii.

O astfel de trusa trebuie sa contina unele piese foarte importante, cum ar fi forfecuta pentru taiat unghiile, care trebuuie sa aiba lame curbate astfel incat sa taie rotund, respectand forma naturala a unghiei.

De-asemenea, o trusa de manichiura – pedichiura trebuie sa aiba o foarfeca pro cuticula, acesta dupa cum si numele da de inteles, fiind alegerea ideala in ceea ce priveste taierea cuticulelor. O trusa pentru manichiura – pedichiura pe care o alegi special pentru manichiurista ta, care va fi folosita in interes personal, trebuie sa aiba si doua unghiere, una mica si una mare.

In ceea ce priveste unghiera mica, aceasta este ideala pentru a taia degetele de la maini, in timp ce unghiera mare este destinata taierii unghiilor de la picioare, iar pentru unghiile groase de la picioare, trusa trebuie sa contina si un cleste de unghii. Nu in ultimul rand, o astfel de trusa de manichiura – pedichiura trebuie sa aiba si o pila pentru unghii, iar in functie de trusa aleasa, aceasta poate fi fabricata din diferite materiale, poate avea dimensiuni diferite.

Asadar, fie ca alegi sa-i cumperi manichiuristei tale de ziua ei o lampa UV pe care sa o foloseasca la salon, fie alegi sa ii oferi unele produse consumabile pentru manichiura, sau chiar si o trusa de manichiura – pedichiura pe care sa o foloseasca in interes personal, cu siguranta va aprecia gestul tau.

0 Shares
You May Also Like