Ce este un selfie stick?

Ce este un selfie stick?

0 Shares
0
0
0

Ce este un selfie stick?
Momentul in care iti cumperi un smartphone, cu siguranta este pentru tine unul plin de bucurie, mai ales in cazul in care reusesti sa iti cumperi dispozitivul pe care ti l-ai dorit de foarte mult timp.

Pe langa telefon insa, trebuie sa mai investesti o suma nu foarte mare de bani, pentru a cumpara cateva accesorii telefoane foarte utile pentru dispozitivul tau.

In primul rand, ai putea sa iti indrepti atentia spre acele accesorii de protectie pentru smartphone, iar aici amintim geamul de protectie pentru ecranul dispozitivului, dar si husa de protectie, care in functie de modelul ales, poate sa ofere fie o protectie totala, fie o protectie partiala.

Ai putea sa iti mai indrepti atentia si spre un selfie stick, in cazul in care esti un utilizator pasionat de fotografie, pentru ca un asemenea accesoriu iti permite sa faci cele mai frumoase poze de grup, din cele mai greu accesibile locuri.

In cazul in care esti un utilizator care isi doreste o oarecare definitie a unui selfie stick, am putea spune ca acesta este un accesoriu pentru smartphone, care are forma unui bat, si dispune de un suport pentru telefon sau pentru camera foto.

In trecut, selfie stick-urile erau considerate ca fiind monopoduri, adica ele erau niste trepieduri care aveau un singur picior, si erau folosite ca si suport pentru aparatele foto.

Se pare insa ca, odata cu trecerea timpului si cu evolutia tehnilogiei, producatorii de astfel de accesorii au fost nevoiti sa le modifice, datorita aparitiei pe piata a smartphone-urilor.

Pentru utilizatori, aceste accesorii au o multime de avantaje, iar primul l-am mentionat ceva mai sus, spunand ca ele sunt utilizate pentru a face poze e grup, sau pentru a face poze din unghiuri foarte greu accesibile.

Dimensiunile unui astfel de accesoriu reprezinta iarasi un avantaj, pentru ca un selfie stick poate sa fie luat oriunde cu noi, poate fi tinut chiar si intr-u rucsac, poate fi transportat intr-o geanta, sau chiar si in mana. Deasemenea, greutatea acestuia reprezinta un avantaj major, pentru ca un selfie stick este foarte usor.

In ceea ce priveste modul de functionare al selfie stick-rilor, trebuie amintit faptul ca putem sa gasim selfie stick-uri care functioneaza prin bluetooth, se pot gasi selfie stick-uri cu fir, sau selfie stick-uri profesionale.

Un alt avantaj major pe care il au aceste accesorii il reprezinta pretul lor atractiv, sau faptul ca anumite telefoane vin direct cu un astfel de accesoriu la pachet.

Pe langa selfie stick, cu siguranta mai poti sa iti indrepti atentia si spre alte accesorii pentru smartphone, pentru ca acestea te vor ajuta sa te bucuri mai mult de dispozitiv, in momentul in care il vei utiliza.

Vei putea sa iti alegi si o pereche de casti fara fir, pe care le poti utiliza pentru a asculta muzica preferata atunci cand esti la sala de sport, sau cand esti in autobuz.

Chiar si o casca bluetooth iti poate fi foarte utila, pentru ca o poti utiliza atunci cand esti in trafic si vrei sa vorbesti la telefon.

0 Shares
You May Also Like