Ce probleme poate avea un telefon Samsung?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Atunci cand vine vorba despre telefoane mobile, cu siguranta cele mai multe persoane sunt de parere ca Samsung scoate pe piata cele mai performante dispozitive. In plus, acest mare brand este foarte apreciat si datorita faptului ca scoate pe piata telefoane accesibile oricarui buzunar, in comparatie cu alte branduri de top care comercializeaza doar telefoane scumpe, precum Apple de exemplu.

Ei bine, dispozitivele Samsung insa, la fel ca si cele ale altor producatori de pe piata, pot intampina diferite probleme, iar in continuare vom prezenta cateva exemple utile. Haideti sa vedem care sunt acestea.

Descarcarea prematura a bateriei

Foarte multe dintre telefoanele scoase pe piata de catre acest mare brand, se descarca foarte repede, motiv pentru care cu siguranta utilizatorii vor fi cu adevarat nemultumiti.

Pentru a ajuta telefonul sa reziste mai mult timp incarcat, se poate opta pentru setarea luminozitatii ecranului la un nivel cat mai intunecat. Se poate de-asemenea opta pentru oprirea functiilor Bluetooth, date mobile sau wifi, atunci cand nu este nevoie de utilizarea lor. Se pot inchide aplicatiile care nu sunt utilizate pe moment si care pot consuma resurse importante.

Nu se incarca

Alti utilizatori au constat faptul ca dispozitivele lor Samsung pur si simplu nu se incarca. In acest caz, prima data trebuie verificata sursa de energie electrica. Daca aceasta este functionala, atunci trebuie verificat portul de incarcare al telefonului pentru a nu fi plin de praf sau murdarie. Daca portul este curat, se trece la verificarea accesoriilor de incarcare.

Se verifica atat incarcatorul cat si cablul de incarcare, iar daca acestea nu sunt deteriorate, se poate incerca incarcarea unui alt telefon cu aceleasi accesorii. Daca alt telefon se incarca, este clar ca accesoriile sunt functionale.

Se poate incerca incarcarea si cu un alt incarcator si un alt cablu de incarcare pentru telefonul problematic, iar daca acesta tot nu se incarca, atunci cel mai probabil va avea nevoie de o mufa incarcare Samsung noua.

Internetul nu functioneaza

Cea mai mare cauza a faptului ca Internetul mobil nu functioneaza: Setarile APN configurate incorect. Daca utilizati un serviciu de plata prepaid / MVNO pentru a furniza Internet, este necesar sa configurati un APN pentru a obtine date mobile. Daca aceste setari nu sunt configurate corespunzator, trebuie sa le setati manual.

Descarcarile nu functioneaza

Uneori descarcarile vor esua. Android include un manager dedicat de descarcare, iar memoria cache poate deveni corupta. In acest caz, stergeti memoria cache.

Pentru a sterge memoria cache, accesati:

Setari >>>Aplicatii >>>Glisati spre dreapta pe “Toate” si selectati Manager de descarcare >>>Apoi stergeti memoria cache si reporniti dispozitivul.

Asadar, acestea sunt unele dintre cele mai des intalnite probleme cu care se pot confrunta toti cei care aleg sa cumpere un smartphone de la Samsung. Acest lucru nu inseamna insa ca telefoanele acestui producator nu sunt de calitate superioara. Intr-adevar, unii utilizatori s-au contfruntat cu astfel de situatii mai plutin placute, insa cazurile au fost izolate iar problemele au fost remediate rapid, fie acasa de catre utilizatori, fie intr-un service gsm.

Arata-le si prietenilor tai!

Citeste si alte postari

See all posts