Ce telefon poti alege de la Motorola in 2020?

0 Shares
0
0
0

Ce telefon poti alege de la Motorola in 2020?
Cei mai apreciati producatori de telefoane mobile inteligente la momentul de fata dupa cum bine stim cu totii sunt Samsung, Apple si Huawei. Majoritatea persoanelor care au nevoie de un nou smartphone, isi aleg un model de la unul din acesti giganti ai industriei.

Cu toate acestea, de la inceputul anului si pana in prezent, Motorola a reusit sa castige foarte mult la capitolul popularitate, iar foarte multe persoane au ales sa isi cumpere un model al acestui producator, care isi are sediul central la Chicago, in Statele Unite ale Americii.

Motorola nu este un producator de ieri – de azi in industrie, ci produce telefoane mobile inca din perioada in care Nokia detinea suprematia. Chiar daca nu a avut un foarte mare succes, sau nu la fel precum Samsung sau Apple, Motorola a rezistat pe piata si a propus mereu cate un model de smartphone interesant.

In prezent insa, cei care isi doresc un telefon al acestui producator au mai multe optiuni din care asa aleaga. De exemplu, cei care isi doresc un smartphone de cea mai buna calitate, un dispozitiv care sa le satisfaca toate cerintele si care are un design impresionant, isi pot indrepta atentia spre modelul Moto Edge Plus. De fapt, mai bine spus, acesta este cel mai performant smartphone de la Motorola la momentul de fata.

Moto Egde Plus de la Motorola se remarca in mod deosebit prin ecranul sau de tip cascada, dar si prin performantele sale. Cei care doresc un asemenea smartphone, trebuie sa-l echipeze cu o folie de protectie pentru ecran si cu o husa, pentru a preveni spargerea display-ului dintr-o mica neatentie. In aceste conditii ar fi prevenita o inlocuire display Motorola, si implicit o vizita cu telefonul intr-un service gsm.

Apropo de service gsm, de la un astfel de service isi pot alege utilizatorii de Motorola Edge Plus accesoriile. Specialistii de la service nu se ocupa doar de reparatii ale telefoanelor. Acestia le si echipeaza cu folii de protectie.

Revenind la Moto Edge Plus, acesta este un smartphone impresionant, care are o capacitate a bateriei de 5000 mAh. Dispozitivul este pregatit pentru a rula in reteaua 5G, are un ecran de 6.7 inci, si un procesor Snapdragon 865. Telefonul impresioneaza si la capitolul memorie RAM, unde vine cu 12 GB RAM. Spatiul intern de stocare este de-asemenea unul foarte mare (256 GB).

Un alt smartphone cu specificatii uimitoare de la Motorola, este modelul Moto Edge, care insa face parte din gama mid-range. Cu toate acestea, dispozitivul este compatibil cu 5G.

De precizat este faptul ca modelul Moto Edge de la Motorola are un ecran impresionant OLED de 6.7 inci, cu rezolutie Full HD +, si o rata de actualizare de 90 Hz.

De precizat este faptul ca telefonul are sub capota un procesor Snapdragon 76, si 6 GB memorie RAM (mai mult decat media, in conditiile in care majoritatea telefoanelor mid-range au 4 GB RAM).

Tot din categoria mid-range, un alt smartphone interesant de la Motorola este One Hyper. Acest dispozitiv are o baterie de 4000 mAh, care suporta incarcarea rapida de 45 wati.

Dispozitivul are ecranul de 6.5 wati, are de-asemenea un procesor Snapdragon 675 si 4 GB RAM. Spatiul intern de stocare este de 128 GB, iar sistemul de operare Android 10. Pentru cei care isi doresc un smartphone cu performante decente la un pret atractiv, acesta poate fi un model demn de luat in considerare.

Asadar, Motorola are telefoane interesante pentru fiecare utilizatori, iar Moto Edge Plus este cel mai performant dintre acestea. Modele precum One Hyper si Moto Edge sunt ideale pentru cei care cauta un smartphone de gama medie.

0 Shares
You May Also Like