Cele importante motive pentru a alege iOS in loc de Android

0 Shares
0
0
0

Cele importante motive pentru a alege iOS in loc de AndroidSunt foarte multi utilizatori de Android care prefera  varietatea de optiuni de personalizare hardware si software numeroase. Samsung Galaxy S10 si  Google Pixel 3 sunt deosebit de convingatoare pentru cei care doresc cel mai sexy design, respectiv cel mai convingator aparat de fotografiat. De asemenea, sunt si persoane care nu ar renunta la iPhone sub nicio forma si nici la iOS. Cele mai bune telefoane mobile iPhone sunt extrem de apreciate la nivel inalt, batalia fiind data intre Apple si Samsung.

Motivul pentru a alege Apple cu iPhone XR , iPhone XS si iPhone XS Max nu este doar platforma; este modul in care software-ul si hardware-ul se completeaza reciproc. De asemenea, iPhone-ul functioneaza perfect cu alte gadgeturi Apple, inclusiv Mac-uri, Apple Watch si Apple TV – aici exista un factor ecosistemic.

  1. iPhone-urile sunt mai rapide

Daca va ganditi sa cumparati un iPhone mai nou, stiti ca cipul A12 Bionic din interior bate orice din tabara Android. De exemplu, iPhone XS a batut cipul Galaxy S10 Plus Snapdragon 855 din Geekbench 4, care masoara performanta generala. Diferenta este mai restransa decat a fost in trecut, datorita procesorului Snapdragon 855, care va alimenta telefoanele Android din acest an, dar iPhone XS a inregistrat un nivel mai mare de 11.420 comparativ Galaxy S10 Plus cu 855-10.732.

Am descoperit, de asemenea, ca ultimele iPhone-uri pot transcoda video mai rapid in testul nostru de editare, iPhone XS are nevoie doar de 39 de secunde, comparativ cu aproape 2,5 minute pentru Galaxy S10. Aceasta diferenta de viteza face, de asemenea, sa te bucuri de aplicatii exigente cu realitate augmentata, intr-o o experienta mai lina.

O mai buna integrare hardware si software

In fiecare an, au existat o multime de exemple despre avantajul pe care Apple il detine in proprietatea intregului widget, ceea ce inseamna ca exista anumite lucruri pe care doar acesta le poate scoate. Sau cel putin utilizatorii de iPhone vor avea cele mai noi functii primii, apoi vor fi copiate de catre alti concurenti ai iPhone.

Cel mai recent exemplu este Face ID, care te conecteaza in siguranta la iPhone folosind o scanare 3D a fetei printr-un senzor TrueDepth. Alte companii au incercat sa copieze Face ID, dar niciuna nu a reusit.

Animoji si Memoji sunt alte exemple de hardware si software Apple care lucreaza perfect impreuna. Echivalentul Samsung, AR Emoji, pare un efort pe jumatate reusit in comparatie.

Cel mai simplu telefon de utilizat pentru orice

In ciuda tuturor promisiunilor producatorilor de telefoane Android de a-si eficientiza sistemele, iPhone-ul ramane cel mai usor de utilizat telefon de departe. Unii pot reclama lipsa schimbarilor in aspectul iOS de-a lungul anilor, dar consideram ca este un plus faptul ca functioneaza cam la fel ca in 2007. Ridicati-l, porniti-l si utilizati-l!

Desigur, Apple s-a pliat si a facut imbunatatiri de-a lungul anilor, precum Siri si Control Center. Cu iOS 11, Apple a adaugat posibilitatea de a edita Live Photos, de a face plati din aplicatia Mesaje si de a organiza fisiere printr-o aplicatie Fisiere. Si in iOS 12 , utilizatorii au primit scurtaturi si sugestii Siri, performante mai rapide, Facetime de grup si alte imbunatatiri.

0 Shares
You May Also Like