Corpuri de iluminat moderne pentru locuinta ta

0 Shares
0
0
0

Corpuri de iluminat moderne pentru locuinta ta
In momentul in care vrei sa iti construiesti o casa, sau atunci cand intentionezi sa iti renovezi locuinta, cu siguranta trebuie sa acorzi o mare importanta si corpurilor de iluminat.

Ei bine, aceste corpuri de iluminat sunt extrem de importante datorita faptului ca ele sunt cele care iti ofera lumina artificiala din interiorul locuintei, asa ca trebuie sa alegi cu o foarte mare atentie corpurile de iluminat.

Vei avea de exemplu posibilitatea sa iti indrepti atentia spre corpuri de iluminat fluorescente sau spre corpuri de iluminat incandescente, ori chiar spre corpuri halogene pentru iluminat, care pot sa aiba preturi destul de atractive.

Aici trebuie insa sa tii cont de faptul ca aceste corpuri de iluminat, in ciuda faptului ca au preturi foarte atractive, consuma si destul de multa energie electrica, asa ca va trebui sa iti indrepti atentia spre corpuri de iluminat care sa fie mai economice.

Tocmai de aceea, ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre corpurile de iluminat care sa fie bazate pe tehnologia led, care nu doar ca sunt mai economice decat corpurile de iluminat bazate pe celelalte tehnologii, insa sunt si mult mai elegante.

Vei putea de exemplu sa te orientezi spre corpruri de iluminat suspendate, care sa fie create dupa aceasta tehnologie, si care sa fie special folosite pentru iluminatul general al incaperii, iar acestea pot avea o tija fixa, sau o tija reglabila.

Vei putea iarasi sa iti indrepti atentia spre spoturiile bec led, care au capacitatea de a se roti, insa ele in functie de preferinte se pot si directiona, sau inclina. Datorita acestor becuri spot led, se va putea obtine un efect special de lumina pe unul dintre pereti, sau se va putea crea chiar o umbra pe o anumita suprafata textile, precum ar fi draperia din incapere de exemplu.

Spoturile led daca vor fi indreptate spre fotolii sau spre canapea, vor fi capabile sa asigure un iluminat ideal pentru a citi. Aici trebuie iarasi sa amintim faptul ca in cazul in care discutam despre spoturile led, acestea pot sa fie incastrate in mobilier, sau pot sa fie amplasate chiar pe un tavan fals.

Tot referitor la corpuri de iluminat bazate pe tehnologia led, putem sa amintim si renumitele tuburi led, care pot sa ofere o lumina puternica in interiorul locuintei, o lumina ideala pentru a citi, pentru a scrie, sau pentru a putea desfasura orice alt tip de activitate.

Tot referitor la corpurile de iluminat pentru o locuinta, putem sa amintim corpurile de iluminat cu picior, precum veiozele de exemplu, lampadarele sau lampile de birou. Aici trebuie precizat faptul ca lampadarele sunt perfecte pentru camera de zi, iar acestea se gasesc in fel si fel de forme, de diferite marimi, si pot sa fie orientate in joss au in sus.

Aplicele sunt si ele corpuri de iluminat ideale pentru locuinta, insa ele sunt ideale atunci cand iti doresti sa scoti in evidenta un colt al camerei, sau un element de decor din incapere.

Acestea au intrerupator de perete sau intrerupator integrat, si pot sa foloseasca becuri economice fara probleme.

0 Shares
You May Also Like