Cum alegi un aspirator in functie de modalitatea de colectare?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi un aspirator in functie de modalitatea de colectare?
Pentru cei ce inca nu stiu acest lucru, primul aspirator a fost creat in anul 1860 de catre Daniel Hess, iar respectivul aparat electrocasnic a fost denumit ca fiind maturator.

Acest aparat electrocasnic a evoluat atat de mult odata cu trecerea timpului, astfel incat in prezent, cam in 9 din 10 locuinte este prezent un aspirator.

Tinand cont de utilitatea acestuia, este si normal ca fiecare locuinta sau fiecare gospodarie sa fie dotata cu cate un aspirator. Tocmai de aceea, in continuarea acestui articol vom discuta despre cum se alege un aspirator in functie de modalitatea de colectare, pentru ca toti cei care isi cauta aspiratorul pe Epinvest.ro, sa stie ce sa aleaga.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca aspiratoarele se pot alege in functie de modalitatea de colectare, astfel ca aici putem aminti cele mai populare modele de aspiratoare, care sunt aspiratoarele cu sac.

Referitor la acest tip de aspiratoare trebuie mentionat ca tot praful aspirat se regaseste intr-un sac confectionat dintr-un material textil sau din hartie. Aici este important de amintit ca dupa golirea prafului, sacii din hartie ar trebui aruncati in timp ce sacii din textile se pot refolosi.

Ca si un raspuns pentru aspiratoarele cu sac, producatorii au scos pe piata si modele de aspiratoare fara sac. Aceste aspiratoare sunt ideale tocmai pentru ca nu sunt prevazute cu saci, iar astfel praful aspirat se va depozita intr-un recipient din care nu va mai putea iesi, iar astfel se va imbunatati si igiena aerului din incaperea in care este folosit aspiratorul.

Privind modalitatea de colectare a prafului, este foarte important de mentionat faptul ca exista pe piata si aspiratoare cu filtrare prin apa. Acestea atrag foarte multi clienti datorita faptului ca au performante foarte avansate.

Aspiratoarele de acest gen sunt foarte fiabile si performante si sunt foarte igienice, si pot sa aspire praful si bacteriile, care vor fi retinute in interior datorita fluxului constant de apa. Aici este important de amintit ca praful se va contopi cu apa si va fi depozitat intr-un vas din care nu mai iese. Acest aspect duce la igienizara aerului din incapere.

Exista si aspiratoare similare cu acestea, insa care sunt cu spalare. Un asemenea aspirator nu doar ca este ideal datorita faptului ca poate sa aspire foarte bine intr-o incapere, ci poate chiar si sa spele anumite suprafete. Aceste aspiratoare detin un rezervor cu apa si unul cu detergent.

Aspiratoarele verticale trebuiesc si ele amintite aici, care incep sa fie din ce in ce mai des utilizate. Ele pot sa ofere rezultate de invidiat atunci cand se doreste aspirarea spatiilor mici.

Ei bine, acestea sunt cele mai cunoscute si cele mai utilizate tipuri de aspiratoare, insa exista si persoane care aleg sa isi cumpere alte tipuri de aspiratoare, precum cele de mana, sau aspiratoare pentru scame, aspiratoare pentru ferestre sau chiar pot opta pentru un mop electric.

Pana la urma insa nu conteaza tipul de aspirator utilizat, ci conteaza ca acesta sa aiba randamentul dorit.

0 Shares
You May Also Like