De ce evita multa lume terminalele iPhone?

De ce evita multa lume terminalele iPhone?

0 Shares
0
0
0

De ce evita multa lume terminalele iPhone?
Toti cei care se afla in cautarea unui smartphone, in mod evident isi doresc un dispozitiv foarte performant, care sa functioneze mereu fara probleme.

Tocmai de aceea, isi pot indrepta atentia spre terminale ale unor branduri precum Samsung, Sony, HTC, Huawei, LG, Nokia, sau spre alti producatori care scot pe piata telefoane cu sistemul de operare Android.

Aceste telefoane sunt foarte apreciate de catre utilizatori datorita faptului ca sistemul de operare Android este simplu si usor de folosit, iar plus de asta, in mare parte specificatiile tehnice ale terminalelor cu sistemul de operare Android sunt impresionante.

Cea de a doua varianta pentru toti cei care isi doresc un smartphone este aceea de a opta pentru un dispozitiv de la Apple, iar aici discutam despre terminalele iPhone, care sunt diferite fata de telefoanele celorlalte branduri amintite in acest articol.

De ce sunt atat de speciale dispozitivele iPhone? Ei bine, acestea sunt atat de speciale in primul rand datorita faptului ca vin cu sistemul de operare iOS, care este foarte diferit de sistemul de operare Android.

Apoi, terminalele iPhone sunt speciale din punct de vedere al designului care arata impecabil, ca sa nu mai discutam despre specificatiile tehnice remarcabile pe care le au dispozitivele iPhone.

Si cu toate acestea, exista o multime de persoane care atunci cand se afla in cautarea unui smartphone evita sa isi indrepte atentia spre terminalele iPhone.

Foarte multi utilizatori de smartphone aleg sa isi indrepte atentia spre telefoanele altor branduri datorita faptului ca terminalele iPhone sunt mult mai scumpe decat celelalte telefoane de pe piata.

Apoi, pe langa faptul ca terminalele iPhone sunt foarte scumpe in comparatie cu toate celelalte terminale de pe piata, ele au si preturi mari ale accesoriilor, iar in cazul unor defectiuni iPhone, piesele de schimb  utilizate de catre specialistii de la un service iPhone sunt deasemenea scumpe.

Tocmai acesta este si motivul pentru care toti cei care isi cumpara un terminal iPhone, trebuie sa il echipeze rapid cu o folie de sticla pentru ecran, asta in conditiile in care nu isi doresc ca dispozitivul lor sa faca cunostinta cu gresia sau cu solul si sa aiba nevoie de o inlocuire display.

Utilizatorii care detin un terminal iPhone ar trebui sa isi echipeze dispozitivul si cu o husa iPhone, iar in acest fel vor fi mult mai linistiti in cazul in care telefonul lor va suferi un impact.

Exista insa si situatii in care terminalele iPhone sunt foarte bine ingrijite, insa in ciuda acestui aspect ele tot ajung pe mana specialistilor de la service. De multe ori, terminalele iPhone au probleme in ceea ce priveste sistemul de operare iOS, iar acesta trebuie reinstalat.

Asadar, terminalele iPhone sunt foarte performante, au un aspect estetic de invidiat, insa marea problema a acestor telefoane este legata de pret, pentru ca si terminalele au preturi foarte mari, dar si piesele de schimb in cazul unei eventuale defectiuni, la fel ca si pretul manoperei sunt foarte mari, si nu in ultimul rand, si accesoriile iPhone au costuri mari.

0 Shares
You May Also Like