De ce unii utilizatori inca nu trec la castile bluetooth?

De ce unii utilizatori inca nu trec la castile bluetooth?

0 Shares
0
0
0

De ce unii utilizatori inca nu trec la castile bluetooth?
Smartphone-ul este cel mai cool gadget al momentului, si cu siguranta fiecare dintre noi ne bucuram ca avem posibilitatea de a detine un asemenea dispozitiv, pe care il putem folosi in foarte multe scopuri cu succes.

Exista atat de multe smartphone-uri de ultima generatie pe piata, spre care ne putem indrepta atentia, insa exista si multe accesorii foarte cool, cum ar fi casti bluetooth de exemplu, selfie stick-uri care pot fi actionate prin bluetooth, boxe portabile (bluetooth) si nu numai. In functie de ce pasiuni si de ce necesitati au, utilizatorii isi pot alege smartphone-urile.

Castile bluetooth sunt foarte populare printre utilizatorii de smartphone dat fiind faptul ca nu au fir, iar acesta este un mare avantaj. Firul poate crea senzatia de disconfort, si orice mica deteriorare a firului ar face imposibil de utilizat castile. Din acest motiv, foarte multi utilizatori isi indreapta atentia spre cele mai noi casti bluetooth.

Cu toate acestea, exista persoane care prefera sa caute casti cu fir in loc de casti bluetooth, din diferite motive, iar in continuare vedem de ce unii utilizatori nu trec inca la castile bluetooth (desi ar fi indicat sa faca acest lucru, tinand cont de numarul mare de avantaje al acestora).

Calitatea sunetului

Pretentiosii vor alege mereu casti bluetooth dat fiind faptul ca acestea ofera o calitate a sunetului ireprosabila, dar exista si utilizatori pentru care calitatea sunetului nu conteaza extraordinar de mult. Pentru utilizatorii de rand, si castile cu fir ofera o buna calitate a sunetului (acestea din urma sunt mai ieftine decat castile cu fir, si de aceea multi utilizatori le prefera).

Optiuni

Exista mai multe casti Bluetooth pe zi ce trece, dar exista casti cu fir de zeci de ani pe piata. Acestea variaza de la optiuni mult mai ieftine decat cele mai multe casti Bluetooth, si pana la casti foarte scumpe, pentru cei mai dedicati audiofili.

Cand vine vorba despre optiuni, castile bluetooth vin cu mai putine optiuni asadar, in comparatie cu cele cu fir care pot fi foarte scumpe (dar si de ultima generatie).

Longevitate

Codecurile Bluetooth se imbunatatesc, standardele de incarcare se schimba, bateriile cu litiu mor. Pe masura ce noile casti Bluetooth adauga mai multe functii, modelele mai vechi par deja foarte vechi si dificil de utilizat. Practic le este tot mai greu sa faca fata cerintelor.

Castile cu fir se imbunatatesc si ele, dar este probabil ca investitia dvs. sa dureze mai mult. Cel mai probabil, vor avea durata de viata mai mare decat castile bluetooth, iar din acest motiv de-asemenea, multi utilizatori inca le prefera in fata castilor bluetooth.

Reparabilitate

In general, castile traditionale sunt mai usor de reparat. Daca ceva nu merge bine, probabil ca trebuie doar sa re-lipiti o componenta sau sa inlocuiti un driver defect. Daca nu puteti face acest lucru singur, este posibil sa gasiti pe cineva care sa le remedieze fara a sparge banca – mai ales daca este un model popular.

Daca ceva nu merge bine cu bateria sau componentele digitale ale castilor dvs. Bluetooth, cel mai probabil veti ajunge in situatia de a renunta la ele si de a va cauta alte casti bluetooth.

Latenta

Castile Bluetooth introduc latenta. In timp ce o latenta mica nu va deranjeaza cel mai probabil atunci cand ascultati muzica sau vizionati filme, este enervant in jocuri si inacceptabil in productia de muzica. In comparatie cu majoritatea castilor bluetooth care au o latenta de 34 de milisecunde, castile cu fir au latenta de 7 milisecunde.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti in ceea ce priveste motivele pentru care unii utilizatori refuza inca sa treaca de la castile cu fir, la cele fara fir.

0 Shares
You May Also Like