Navigatii auto si accesorii pentru un confort sporit la volan

0 Shares
0
0
0

La drumurile lungi, orice sofer are diferite obiceiuri care sa il mentina atent la drum si sa parcurga mai repede traseul respectiv. Fie aleg sa manance snacks-uri, fie iau mereu o alta persoana cu ei sau fac pauze dese in parcari pentru a se relaxa. Cu ajutorul unei navigatii, drumurile lungi vor parea mult mai scurte si mult mai usor de parcurs. Ai la dispozitie o multime de navigatii auto si accesorii pentru un confort sporit la volan!

Navigatiile au diferite specificatii si sunt produse in asa fel incat soferul sa se bucure pe deplin de utilizarea lor. Spre exemplu, pe navigatiiandroid.ro poti comanda navigatii cu sistemul de operare Android, care se comporta exact ca si telefonul mobil. Prin intermediul lor nu doar ca poti comunica la telefon, ci poti vedea filme, seriale, noutati, asculta muzica si multe alte actiuni.

Site-ul dispune de o gama larga din aceste sisteme complete, dotate toate cu TouchScreen si internet prin Wi-Fi. Acestea se pot conecta cu usurinta si la telefonul mobil, chiar daca acesta nu are acelasi sistem de operare. Prin Bluetooth sau MirrorLink iti poti conecta telefonul la navigatie si poti incepe sa descarci lista contactelor sau aplicatiile dorite.

Universul multimedia in bordul masinii!

Pentru a te asigura ca navigatia se potriveste, va trebui sa alegi mai intai marca si modelul masinii, apoi navigatia. Acestea se integreaza perfect in bord si nu sunt necesare modificari la instalatia electrica sau la habitaclu. Pe site gasesti majoritatea producatorilor de autoturisme si chiar si cele mai vechi modele de masini. De la navigatie pentru Porsche, pana la navigatie Ford Focus 2, toate modelele se gasesc in magazinul online.

Dupa ce a fost montata navigatia, poti incepe sa descoperi universul multimedia! Ai posibilitatea de a descarca aplicatii precum Facebook, Instagram, YouTube, Netflix, HBO GO, Orange GO, Waze, Google Maps si asa mai departe. Toate aplicatiile pe care le ai disponibile pe telefon, se pot afla acum pe ecranul navigatiei tale.

Le poti folosi la fel ca si telefonul mobil, cu doar cateva atingeri de ecran. Nu iti face griji in legatura cu bateria masinii, deoarece aceasta nu va fi consumata suplimentar. Comenzile se preiau de pe volan, iar odata oprit contactul se va opri si functionarea navigatiei.

Asculta muzica si indicatiile GPS-ului in acelasi timp!

Fiecare navigatie dispune de functia Dual Zone. Aceasta permite utilizarea a doua aplicatii in acelasi timp. Chiar daca asculti muzica, vei putea sa utilizezi si GPS-ul. Vocea sa se va suprapune peste melodii, oferindu-ti indicatiile de care ai nevoie. Asadar, te vei putea relaxa la volan prin ascultarea pieselor preferate, chiar daca folosesti GPS-ul.

Navigatia este o metoda prin care soferii se relaxeaza si au parte de mult mai mult confort in timpul sofatului. Cu atat de multe posibilitati prin intermediul acestor sisteme, drumurile lungi nu vor mai fi la fel de plictisitoare. Oricand te poti opri in parcare si sa vizualizezi filmul sau serialul preferat direct pe navigatie!

0 Shares
You May Also Like