iPhone 5 si dezavantajele aplicatiilor lui

Telefoanele inteligente sunt mari consumatoare de energie, iar bateria se dovedeste de cele mai multe ori insuficienta pentru a tine pasul cu performantele unor asemenea gadgeturi foarte evoluate.

De multe ori, utilizatorii observa ca bateria telefonului nu mai functioneaza ca la inceput si pot avea nevoie de un acumulator iPhone 5 original pentru a-l inlocui pe cel vechi.

Un acumulator iPhone 5 original este singura solutie pentru cei care doresc sa isi pastreze telefonul in stare de functionare normala, fara a fi limitati de autonomia bateriei in ceea ce pot face cu el pe parcursul unei zile. Se stie ca aplicatiile sunt cele care determina un consum mai mic sau mai mare de energie, in functie de perioada in care ele ruleaza si de frecventa cu care sunt folosite.

[adsenseyu1]

Exista multe aplicatii care pornesc singure odata cu deschiderea telefonului, acestea sporind considerabil consumul de energie al unui smartphone. Astfel sunt, de exemplu, aplicatiile care te tin la curent cu prognoza meteo, localizarea, stirile actualizate frecvent si notificarile la care vrei sa ai acces permanent. Pe langa consumul de energie, astfel de aplicatii prezinta si dezavantajul de a-ti consuma o mare parte din traficul de internet inclus in abonamentul tau.

Nu este exclus ca factura de telefonie sa fie mai mare decat de obicei, la sfarsitul unei luni, tovcmai din aceasta cauza. Chiar si dupa ce inchizi o aplicatie, operatiunea ar putea sa esueze, iar ea va avea ca urmare marirea consumului bateriei. Uneori, un iPhone 5 se poate incalzi excesiv, ceea ce te poate duce cu gandul la defectiuni ale componentelor sale. Problema este adesea cauzata de programul lui de operare sau aplicatiile ce functioneaza sau nu au fost oprite corespunzator.

[adsenseyu1]

Nici notificarile nu sunt atat de de necesare pe cat crezi. De unele dintre ele iti dai seama, la un moment dat, ca nu ai deloc nevoie. Tot ceea ce acestea fac este sa consume energia bateriei si sa te sacaie tot timpul, chiar si pentru cele mai nesemnificative mesaje primite pe retelele de socializare. Din setarile teelfonului tau le poti alege pe cele care chiar te intereseaza. Pentru a-ti intretine iPhone-ul ca la carte nu uita sa il inchizi cel putin o data in fiecare saptamana.

El functioneaza asemenea unui calculator in miniatura si are nevoie de anumite operatiuni pentru a te asigura ca obtii de la el performanta dorita. Prin simpla lui inchidere si repornire te asiguri, in plus, ca unele aplicati nedorite vor fi oprite si nu iti vor mai crea probleme. Pentru un iPhone conteaza numeroase detalii care la o prima vedere ti s-ar putea parea prea mici pentru a le baga in seama.

Un iPhone functioneaza cel mai bine la o temperatura cuprinsa intre 0 si 35 de grade Celsius. Daca bateria lui este expusa la o temperatura mai mare de 35 de grade Celsius, urmarile pot fi foarte neplacute pentru dispozitivul tau. Nici incarcarea acumulatorului nu trebuie a fie facuta la o temperatura peste aceasta valoare, caci ea se poate defecta.

Arata-le si prietenilor tai!

Citeste si alte postari

See all posts