Probleme pentru iPhone X

0 Shares
0
0
0

Este cat se poate de adevarat faptul ca telefoanele mobile reprezinta in clipa de fata pentru fiecare dintre noi o necesitate, si este la fel de adevarat si faptul ca fiecare persoana tine cont de acest aspect si cauta sa isi cumpere un smartphone foarte performant, un smartphone care sa faca fata cu succes tuturor cerintelor.

Acesta este si principalul motiv pentru care o multime de persoane aleg sa isi cumpere in prezent dispozitive foarte scumpe, scoase pe piata de catre producatori de top din industrie, precum Apple.

De exemplu, foarte multe persoane care au nevoie de un smartphone performant aleg sa isi indrepte atentia spre modelul iPhone X de la Apple.

Intr-adevar, din punct de vedere al designului, telefonul arata perfect, si nu ii putem reprosa prea multe probleme.

Apoi, din punct de vedere al specificatiilor tehnice la fel, telefonul dispune de specificatii tehnice cu mult mai bune decat specificatiile tehnice ale altor telefoane lansate in aceiasi perioada cu acest model.

Partea mai putin placuta insa este faptul ca terminalul iPhone X are un pret piperat, si de multe ori isi nemultumeste utilizatorii.

Nu putine au fost situatiile in care cei care detin un astfel de dispozitiv s-au plans ca au intampinat anumite probleme. Unii sustin ca atunci cand primeau un apel telefonic pur si simplu nu puteau sa raspunda, asa ca si-au dus terminalele in service.

O asemenea problema se pare ca poate sa fie rezolvata printr-o actualizare a sistemului de operare iOS, insa cu siguranta este o problema deranjanta.

Apoi, au existat situatii in care ecranele terminalelor iPhone X au demonstrat ca nu isi merita banii. Referitor la ecrane, trebuie precizat si faptul ca foarte multe terminale iPhone X au ajuns in service datorita faptului ca au avut ecranul spart, si au avut nevoie de o inlocuire display iPhone x.

In cele mai multe dintre cazuri insa, ecranele telefoanelor erau sparte datorita faptului ca utilizatorii nu au avut grija de telefoane, si nici nu le-au protejat cu o folie de protectie din sticla, ca sa nu mai spunem ca nici nu au tinut telefoanele in husa.

Se mai spune deasemenea si ca anumite terminale iPhone X au avut probleme in legatura cu sunetul in timpul redarii. De multe ori calitatea sunetului in timpul redarii sau chiar si in timpul unei convorbiri telefonice nu a fost una foarte buna.

Asadar, dupa cum se poate observa, chiar si un smartphone de la Appe care este unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume, poate intampina astfel de probleme de functionare.

Partea si mai deranjanta este aceea ca utilizatorii au cheltuit mai bine de 1000 de euro pentru a-si cumpara un astfel de smartphone, iar acesta nu functioneaza asa cum lumea s-ar astepta.

Fireste, acestea sunt doar cateva situatii nefericite prin care au trecut cei care detin un astfel de model de la Apple. Acest lucru nu inseamna insa ca daca unii utilizatori au avut ghinion, toate terminalele iPhone x sunt de o calitate indoielnica.

0 Shares
You May Also Like