Serviciile de all inclusive nu sunt pentru toata lumea

0 Shares
0
0
0

Dar cum te decizi daca o vacanta care iti ofera totul la un pret unic este sau nu pentru tine?
Este prima calatorie mai mare? Daca este asa, e mai usor sa stii ca ai totul si sa fii prevazator. Asta ar putea reduce din anxietatea ca trebuie sa mergi intr-o tara straina.

Esti constrans de buget? Cel mai mare avantaj al unui all-inclusive este ca stii dinainte cat va costa calatoria.
Iti place sa explorezi? Atunci determina daca sistemul all-inclusive ales ofera excursii in afara portilor sale si la ce costuri.  In cazul de fata nu trebuie sa mai cauti cea mai buna oferta de pret pentru curse anglia sau curse in tara in care doresti sa ajungi, nici nu se pune problema bagajului sau a rezervarii hotelului.

Exista un sport specific care iti place? Afla daca este disponibil la proprietatea aleasa, precum si daca este cazul de taxe suplimentare.

Te superi sa fii inconjurat de cupluri sau a-i prefera sa interactionezi cu localnicii atunci cand calatoresti? Un all inclusive poate fi o experienta unica.

Verificati si cititi pe site-uri ca 2uk.ro sau forumuri despre experientele altor calatori.

Ce mese sunt incluse?

Una dintre primele intrebari despre orice oferta all inclusive se refera la planurile de masa si cate mese sunt incluse? Unele oferte vor exclude anumite mese. Exista, de asemenea, susceptibilitatea de a fi anumite momente in care mesele pot fi luate. Mesele oferite la momente care nu se potrivesc altor planuri ar putea deveni o problema si a lipsi nu este cu adevarat practic, pentru ca ati platit deja pentru ele.

Cei mai multe turisti cu experienta stiu ca in unele statiuni, bauturile alcoolice de multe ori nu sunt incluse intr-o oferta care este taxata ca all-inclusive. Daca acest lucru este important pentru tine, asigura-te ca vei intreba despre politica privind bauturile alcoolice.

O alta problema: veti avea dreptul conformul planului ales sa mancati in toate restaurantele complexului? Unele dintre aceste oferte exclud cele mai bune si cele mai scumpe locuri de luat masa, trimitand multimea all-inclusive pe snack baruri si linii de bufet.

Ce optiuni de luat masa din apropiere sunt disponibile?

Inainte de a va da acordul cu o intelegere all-inclusive, care acopera planuri de masa, ar trebui sa faceti unele cercetari cu privire la optiunile de luat masa din zona adiacenta hotelului sau statiunii. Intr-un loc ca Puerto Vallarta, exista zeci de restaurante bune intr-o zona geografica relativ mica.

S-ar putea sa pierdeti unele oportunitati excelente prin semnarea unor planuri de masa care va trimit in acelasi loc in fiecare zi. In alte locatii, cum ar fi Boquete, optiunile de luat masa ar putea fi mai putine la numar si incomod de ajuns la ele, asa ca este important sa verificati cu clientii anteriori sau biroul de vizitatori locali despre restaurantele din zona.

0 Shares
You May Also Like