Tu ce tip de motocultor alegi?

0 Shares
0
0
0

Tu ce tip de motocultor alegi?
Locuiesti in mediul rural si intentionezi sa cultivi pe o suprafata mai mare de teren diferite legume sau leguminoasa, sau cereale? In aceste conditii, cu siguranta te intrebi ce utilaj ti se potriveste cel mai bine pentru a face fata cerintelor, si totodata pentru a-ti usura cat mai mult munca.

Vei afla in continuare asadar, spre ce tip de utilaj trebuie sa te orientezi. Daca vei tine cont de ceea ce vei citi in articol, ai toate sansele sa faci o alegere buna, iar utilajul respectiv sa faca fata cerintelor tale.

Pentru o suprafata de teren de maxim 1000 de metri patrati alege motosapa

Motosapa este fara doar si poate, cea mai buna solutie pentru tine atunci cand vrei sa cultivi legume sau leguminoase pe o suprafata de cel mult 1000 de metri patrati. Daca pana acum ai cultivat de pe 200 -300 maxim 500 de metri patrati legume pentru propriul consum si ai reusit sa iti faci treaba fara probleme cu o motosapa, cu siguranta o poti folosi in continuare si daca urmeaza sa culegi de pe 800 – 1000 de metri patrati.

O motosapa poate face fata fara probleme cerintelor cand este utilizata pe o suprafata de cel mult 1000 de metri patrati. Problema insa apare in cazul in care urmeaza sa folosesti motosapa pe o suprafata care depaseste 1000 de metri patrati. Cu siguranta motosapa va fi depasita de situatie, deci va fi nevoie sa iti indrepti atentia spre un alt utilaj care sa faca fata tuturor cerintelor tale.

Alege motocultorul pentru suprafete de teren mai mari de 1000 de metri patrati

Fara doar si poate, aceasta este cea mai simpla si cea mai eficienta solutie. In cazul in care te hotarasti sa cultivi legume sau leguminoase de pe o gradina care are o intindere de mai mult de 1000 de metri patrati, trebuie sa alegi un motocultor.

De exemplu, pentru o suprafata de teren care are intre 1000 si 5000 de metri patrati, iti poti indrepta atentia spre un motocultor din gama hobby, care poate avea puterea cuprinsa intre 3 si 5 CP.

Un astfel de utilaj isi va face bine treaba, si vei vedea ca este mult mai eficient decat ar fi o motosapa. Poti sa folosesti utilajul si pe suprafete mai mici de teren, de pe la 800 de metri patrati si pana la 5000 de metri patrati.

Daca ai nevoie de un motocultor pe care sa il folosesti pe o suprafata cuprinsa intre 5000 si 8000 de metri patrati, atunci cu siguranta iti poti indrepta atentia spre un pachet motocultor Rabota R7 100q PK1.

Un pachet motocultor Rabota R7 100q PK1 vine cu un motocultor care are motorul de 7 CP, euro 5 pe benzina. In plus, pe langa motocultor mai primesti si un plug de arat, o cutie de scule, un suport pentru freze si roti metalice de 40 cm cu manicoate.

Avantajul unui astfel de motocultor este ca poate fi utilizat fara probleme chiar si pe suprafete de teren care depasesc 8000 de metri patrati. Pana pe la 8000 – 8500 de metri patrati poti sa folosesti fara probleme un asemenea utilaj.

Daca ai insa nevoie de un motocultor pe care sa il folosesti pentru a cultiva de pe o suprafata de teren mai mare de 8000 – 8500 de metri patrati, atunci in mod evident trebuie sa iti alegi un motocultor profesional de la Rabota, care are 13 CP, si care poate fi utilizat chiar si pe suprafete de teren care depasesc 12.000 de metri patrati. Cu siguranta cu un asemenea utilaj iti vei munci si gradina si terenul de pe camp fara probleme.

0 Shares
You May Also Like