Ce probleme au telefoanele iPhone 7?

Ce probleme au telefoanele iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

Ce probleme au telefoanele iPhone 7?
Stim cu totii cat de performante sunt dispozitivele iPhone, si ca foarte multe persoane care au nevoie de un smartphone, prima data iau in considerare ideea de a-si alege un model iPhone.

Cu toate acestea, dispozitivele iPhone au preturi piperate, motiv pentru care multi utilizatori aleg telefoane lansate de catre cei de la Apple acum ceva timp. Un astfel de model este iPhone 7, care se bucura inca de un mare succes.

Cei mai multi utilizatori sunt fascinati de iPhone 7, si sustin ca nu vor renunta la aceste dispozitive prea curand. Altii insa s-au confruntat cu probleme, si au ajuns cu dispozitivele in service.

Fireste, cele mai multe dispozitive iPhone 7 ajung in service pentru o inlocuire ecran iPhone 7 din cauza neglijentei utilizatorului, dar exista si alte probleme si alte motive pentru care acestea pot ajunge in service. Iata despre ce este vorba.

Probleme de conexiune Bluetooth

Exista situatii in care dispozitivele iPhone nu pot fi recunoscute de catre alte dispozitive. In alte situatii, acestea nu se pot conecta cu alte dispozitive pentru transferul fisierelor sau pentru a asculta muzica de pe telefon la boxa bluetooth sau pentru a utiliza casca bluetooth. Iata cum trebuie sa procedati in aceste situatii.

 • Opriti si reporniti dispozitivul Bluetooth pentru iPhone. Dupa actualizari, iPhone-ul dvs. poate avea nevoie de o repornire pentru a functiona corect functia Bluetooth. In plus, va trebui sa va asigurati ca Bluetooth-ul dvs. a fost activat in primul rand.
 • Mutati dispozitivul mai aproape de iPhone. Daca dispozitivul dvs. Bluetooth este prea departe de iPhone-ul dvs., acesta nu se va asocia sau nu va functiona corect.
 • Deconectati dispozitivul Bluetooth de la alte surse. Daca sunteti conectat la dispozitivul dvs. Bluetooth de pe un alt computer sau sursa, acesta poate interfera cu asocierea iPhone.
 • Reporniti dispozitivul Bluetooth. Acest pas va varia in functie de dispozitivul pe care il utilizati. Verificati manualul de utilizare al dispozitivului, efectuati unele cercetari online pentru a afla cum sa reporniti dispozitivul.
 • Pentru a afla daca problema este legata de iPhone sau dispozitiv, incercati sa conectati un alt dispozitiv Bluetooth. Daca se conecteaza, dispozitivul la care ati dorit sa va conectati intitial, cel mai probabil este defect.
 • Stergeti conexiunile Bluetooth. Poate fi necesar sa va configurati din nou dispozitivele Bluetooth ca si cum ar fi noi. Pentru a face acest lucru, trebuie sa stergeti conexiunile Bluetooth de pe iPhone si sa le configurati din nou.
 • Resetati setarile de retea. Erorile de retea pot provoca probleme in functiile iPhone, cum ar fi de exemplu functia Bluetooth. Dupa o resetare, puteti incerca sa reconectati dispozitivul.

Microfonul iPhone 7 nu functioneaza

IPhone-ul dvs. 7 are patru microfoane: doua in partea de jos, unul langa mufa pentru casti si unul langa difuzor. Daca microfonul nu functioneaza, o obstructie sau o eroare software poate fi cauza.

 • Curatati microfoanele. Folosind o carpa din microfibra sau o periuta de dinti moale, curatati usor microfoanele de pe iPhone 7. Praful poate provoca un ton inabusit.
 • Eliminati carcasele sau atasamentele. Aceste atasamente va pot obstructiona microfoanele.
 • Deconectati dispozitivele Bluetooth. Dispozitivele Bluetooth conectate la iPhone-ul dvs. va pot face sa credeti ca nu functioneaza. Dezactivati orice dispozitiv Bluetooth si apoi incercati din nou microfonul.
 • Actualizati aplicatia pe care o utilizati. Daca observati ca microfonul dvs. nu functioneaza cu o anumita aplicatie, incercati sa o actualizati pentru a remedia orice erori software.
 • Verificati permisiunile aplicatiei. De asemenea, puteti verifica permisiunile microfonului pentru aplicatii. Daca o aplicatie nu are acces la microfonul dvs., nu va functiona. Accesati Setarile telefonului > Confidentialitate > Microfon, iar apoi atingegi pe microfon pentru a-l porni.

Daca incercati acesti pasi insa fara rezultate, cu siguranta nu va ramane altceva de facut decat sa duceti dispozitivul in service.

0 Shares
You May Also Like