5 motive pentru a oferi experiențe în loc de cadouri

0 Shares
0
0
0

A face cadou experiente în loc de cadouri materiale ar putea părea dificil. Dar, odată ce începi să faci asta, nu te vei mai întoarce niciodată.

Există atât de multe motive pentru a face cadou experiențe! Iată doar câteva dintre preferatele noastre!

Experiențele cadou vă permit să vă bucuraţi de mai multe ori

Experiențele cadou sunt atât de interesante pentru că sunt diferite. Aceste tipuri de cadouri sunt cu adevărat semnificative și, de obicei, sunt o surpriză! În funcție de experiența reală, veţi putea oferi acelei persoane un cadou de mai multe ori.

Mai întâi, atunci când îi oferiți cadoul. Apoi, există bucuria și entuziasmul anticipării. În cele din urmă, momentul în care experimentează cu adevărat cadoul și se creează amintiri de durată.

Experiențele oferă mai multă valoare reală decât darurile fizice

Atât de mulți oameni aleg să ofere cadouri materiale. Dar știați că experiențele cadouri au de fapt o valoare mai bună – atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al fericirii?

Un cadou fizic ar putea părea mai accesibil pe moment. Dar sunt și alți factori implicați! Când oferiţi cuiva un cadou, vreţi să creaţi ceva special și să-i arătați cât de mult vă pasă.

Experiențele cadou sunt modalitatea perfectă de a face exact asta. Și pe termen lung, majoritatea oamenilor ajung să vadă experiențele cadou ca fiind mai valoroase din toate punctele de vedere!

Experiențele cadou sunt de natură socială

Spre deosebire de desfacerea unui cadou fizic, experiențele cadou sunt adesea o experiență cu adevărat socială. Când cumpărați o experiență cadou, probabil că o planificați pentru dvs. și acea persoană, acea persoană și altcineva sau pentru un întreg grup.

În special cu activități distractive precum cursuri de gătit sau degustări de vinuri, lucrurile sunt atât de distractive atunci când sunt făcute în mai mulţi! Întregul vostru grup va putea crea împreună experiențe și amintiri uimitoare.

Acest lucru ajută la formarea unor relații mai profunde, ceea ce ne face mai fericiți pe termen lung.

Sunt unice și ies în evidență ca fiind mai semnificative

Experiențele cadou sunt super unice. Asta le ajută să iasă în evidență din mulțime și să fie mai semnificative! Dacă vreţi să arătați cuiva cât de mult vă pasă cu un cadou, experiențele sunt calea de urmat.

Un motiv este că ne comparăm în mod natural cu ceilalți. Există întotdeauna ceva mai nou, mai scump sau mai avansat pentru cadouri fizice.

Dar comparația este într-adevăr hoțul bucuriei. Iar experiențele cadou nu creează această problemă! În schimb, sunt văzute în mod inerent ca fiind mai valoroase din punct de vedere emoțional și mai semnificative – se pare că ne pasă cu adevărat să-i facem pe ceilalți fericiți.

Experiențele cadou pot fi despre a învăţa ceva nou

Să-ți faci timp pentru a învăța ceva nou este o experiență incredibilă. Dar, în mod normal, nu luăm în considerare aceste oportunități în viața noastră de zi cu zi. De aceea, experiențele cadou oferă o șansă unică de a surprinde pe cineva cu ceva ce a visat să facă.

În plus, abilitățile învăţate sunt valabile pe tot parcursul vieții. Lucruri precum cursurile de decorare a prăjiturilor sau de preparare a unui cocktail perfect vor dura toată viața.

Imaginați-vă că îi oferiți prietenului dvs. ceva atât de special încât să stârnească o pasiune! Asta fac experiențele cadou.

0 Shares
You May Also Like