6 Moduri Inedite de A Scoate in Evidenta Masuta de Cafea

0 Shares
0
0
0

6 Moduri Inedite de A Scoate in Evidenta Masuta de CafeaIn cazul in care intentionati sa va redecorati livingul, cu siguranta trebuie sa cunoasteti cateva sfaturi utile pentru a face alegerile corecte, iar acest articol va arata care sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati in considerare in acest caz.

In primul rand, este foarte important sa va masurati spatiul, iar apoi, in functie de suprafata pe care o aveti la dispozitie, va puteti gandi la diferite obiecte de mobilier pe care sa le alegeti pentru living.

Apoi, trebuie sa stabiliti stilul in care va fi amenajata incaperea, dupa ce deja ati efectuat masuratorile si stiti cu exactitate cat spatiu liber aveti, si cum si unde veti amplasa obiectele de mobilier.

De-asemenea, cand trebuie sa alegeti mobilierul pentru living, este important sa tineti cont de canapea, care este piesa de rezistenta intr-o astfel de incapere. Exista diferite tipuri de canapele, cum ar fi canapelele clasice, canapelele extensibile sau canapele de colt (coltare).

Indiferent de tipul de canapea pe care il alegeti, in fata acesteia va fi necesar sa alegeti o masuta de cafea, si cu siguranta in multimea de masute de cafea deosebite pe care le puteti gasi la Divani e Sofa, puteti descoperi ceva pe placul dvs., si care sa se potriveasca incaperii.

Mesele de cafea au mai multe functii de masa, suporturi pentru picioare si mese pentru jocuri, in timp ce infuzeaza spatiul din sufragerie cu functionalitate si confort. Daca este conceputa corect, o masa de cafea are potentialul de a reuni o camera intreaga si de a face spatiul sa para mai elegant. Iata cateva sfaturi de design, care va pot ajuta sa scoateti in evidenta masuta de cafea.

Alege un covor gratuit

Mesele de cafea nu ar trebui sa existe in mod izolat. Adesea asezate in zone de conversatie precum camerele de zi, mesele de cafea ar trebui sa lucreze cu alte elemente din camera pentru a maximiza confortul si a starni discutiile.

Cea mai buna modalitate de a face ca masa de cafea sa iasa in evidenta este alegand un covor gratuit. Spre deosebire de gandirea obisnuita, covoarele mici pot face ca camera sa para mai mica si mai mica. Prin urmare, alegerea unui covor cu suprafata mare va face ca camera sa para mai mare, oferind in acelasi timp un teren cald si plus pentru ca oaspetii sa se simta confortabil.

Prezinta carti de cafea vizuale

Nici o masa de cafea nu ar fi completa fara niste carti de masa pentru cafea. Amplasate intr-o zona care distreaza de obicei oaspetii, cartile de masa sunt cafenele perfecte pentru a evoca conversatia sau pentru a trece pur si simplu timpul.

In timp ce puteti aseza carti sau reviste vechi pe masa, optati pentru carti elegante si supradimensionate de interes vizual pentru a prezenta un spatiu cu aspect mai luxos. Aceasta ar putea fi carti de retete frumoase, albume de fotografii, pentru a face ca masa de cafea sa para mai luxoasa.

Includeti o piesa individuala, de declaratie

Luxul este sinonim cu un aspect subestimat, dar elegant. Nu doriti ca masa dvs. de cafea sa fie umbrita de tot decorul ei, motiv pentru care este sensibil sa includeti doar o singura piesa, cum ar fi o vaza sau o sculptura. Acest lucru va asigura ca functionalitatea mesei nu este impiedicata, creand in acelasi timp un aspect echilibrat, dar frumos.

Potrivire cu restul camerei

O masa de cafea nu va iesi in evidenta numai singura, dar va imbunatati decorul restului camerei. De exemplu, daca mobilierul din jurul camerei este din lemn masiv, incercati sa optati pentru o masa de cafea minimalista pentru a rafina spatiul.

Pe de alta parte, daca in interiorul camerei exista elemente rustice, adaugati o masa de cafea cu aspect rustic. In acest fel, masa dvs. de cafea se potriveste practic spatiului, accentuand nuantele naturale ale camerei.

Elemente de nivel pentru acel aspect luxos

Designul interior profesional creeaza niveluri de interes, care pot fi realizate prin stivuirea mai multor articole. Stivele individuale vor face ca masa dvs. de cafea sa arate curata si sofisticata, mai degraba decat dezorganizata si aglomerata.

Stivuirea poate include arta accentului ca greutati de carte, aranjamente de flori deasupra tavilor tesute sau castroane mici pentru a arata cele mai bune articole de bijuterii.

Folositi partea superioara si inferioara pentru a evita supraaglomeratia

O masa de cafea nu trebuie considerata doar o masa, ci mai degraba un aranjament la 360 ° in care intregul articol este o piesa mobilier decorativa, dar practic.

Nu numai ca decorarea atat in ​​partea de sus, cat si in cea de jos ajuta la evitarea supraaglomerarii, dar creeaza si un aranjament mai interesant, determinand ochii oaspetilor sa se deplaseze in jurul mesei.

In acest fel, masa dvs. de cafea devine o piesa atragatoare, de lux pentru casa dvs., mai degraba decat un obiect de mobilier neutilizat.

0 Shares
You May Also Like