Ce tip de remorca auto mi se potriveste?

Ce tip de remorca auto mi se potriveste?

0 Shares
0
0
0

Ce tip de remorca auto mi se potriveste?
Daca ai nevoie mereu sa transporti tot felul de produse sau obiecte voluminoase si grele, iar masina personala (portbagajul acesteia mai exact) nu iti permite sa efectuezi asemenea transporturi, cu siguranta trebuie sa te gandesti foarte serios la ideea de a-ti cumpara o remorca auto.

O remorca auto nu costa o avere, si nici atunci cand ai nevoie de piese remorci nu trebuie sa cheltuiesti foarte multi bani pentru a-ti cumpara un troliu, un set de inchizatori oblon, o cale blocare roata sau alte piese.

In plus, exista diferiti comercianti care atunci cand cumperi remorca, iti ofera unele dintre aceste piese si accesorii remorci incluse in pret, sau iti fac discount atractiv pentru a face si alte cumparaturi.

Ei bine, acum ca ai vazut ca este rentabil sa iti alegi o remorca auto, si nici nu te costa o avere, nici remorca si nici piesele si accesoriile, cu siguranta te intrebi deja, spre ce tip de remorci auto trebuie sa iti indrepti atentia.

Exista diferite tipuri de remorci auto, iar in continuare vei descoperi doar cateva dintre ele. Iata pe scurt asadar, spre ce tip de remorci auto te poti orienta.

  1. Remorca usoara

Fara doar si poate, acesta este cel mai utilizat tip de remorca auto. poti sa folosesti o remorca usoara pentru a transporta un frigider, o masina de spalat sau alte produse care au un volum similar si o greutate considerabila.

Cand vine vorba despre acest tip de remorci auto, trebuie sa stii ca acestea pot imbina diferite caracteristici, cum ar fi rabatarea obloanelor fata si spate sau detasarea obloanelor. De-asemenea. O astfel de remorca poate fi basculata manual, si poate fi usor accesorizata cu o prelata, cu un suport pentru motocicleta sau cu obloane dublu inaltate.

  1. Remorca carosata

Foarte multe persoane care au nevoie de o remorca pentru a transporta frecvent tot felul de lucruri, isi indreapta atentia spre o remorca carosata, care poate fi utilizata pentru a transporta obiecte de mobilier, aparatura electrocasnica, bagaje, etc.

O asemenea remorca este cunoscuta si ca remorca cutie, datorita formei sale. In cazul in care remorca alaturi de incarcatura nu depasesc greutatea de 750 de kilograme, aceasta nu necesita sistem de franare.

In schimb, daca greutatea remorcii cu tot cu incarcatura depaseste aceasta greutate, atunci in mod evident, remorca necesita sistem e franare. Acesta contribuie la o franare mai eficienta, si este util pentru siguranta soferului si pentru siguranta si integritatea produselor transportate.

  1. Remorca de tip cusca

Indiferent ca este necesar transportul unor obiecte mici sau mari, mai mult sau mai putin grele, o asemenea remorca prevazuta cu o usa la spate pentru a permite accesul, este potrivita.

Se poate folosi o asemenea remorca pentru a transporta mobilier, pentru a transporta aparatura electrocasnica, iar exemplele pot continua.

  1. Remorca comerciala

Este lesne de inteles cine foloseste o asemenea remorca, nu? Pentru comercianti sunt fabricate aceste remorci, care le ofera posibilitatea de a-si inchide si de a-si pastra in siguranta bunurile in remorca. Exista diferite forme, modele si marimi de remorci comerciale.

  1. Platforma auto

O asemenea platforma este folosita pentru a transporta vechiculele. Platforma auto suporta greutati mari, dispune de rampe rabatabile care se folosesc pentru a urca si pentru a cobori masina de pe platforma.

O asemenea platforma dispune si de troliu, care este necesar pentru a urca masina defecta sau avariata pe rampa.

  1. Remorca basculabila

Acest tip de remorca il vedem adesea ca transporta lemne sau materiale de constructii, pietris, nisip, etc. Pentru a da jos din remorca incarcatura, soferul foloseste sistemul hidraulic pentru basculare.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai populare stiluri de remorca auto, iar dvs. in functie de necesitati puteti alege una. Cu siguranta nici remorca si nici accesoriile si piesele sale nu costa o avere.

0 Shares
You May Also Like