Alege o locatie de team building spectaculoasa

0 Shares
0
0
0

Vrei să îți duci echipa în team building într-o locație spectaculoasă, sau vrei să mergi doar cu câțiva prieteni? Avem pentru tine cele mai spectaculoase locații de team building pentru vara aceasta. Pentru a-ți petrece concediul de vara într-o locație inedită, unde ai ocazia să practici activități cu adrenalină, apelează la serviciile echipei Vertical Adventure!

Aceștia organizează în perioada 18 – 25 august un team building altfel, o activitate care apare sub numele de Canyoning & Trekking pe insula Samothraki din Grecia. Samothraki nu este ca orice altă insula grecească. Este un loc special, încă neatins de turismul de masă, cu vegetație abundență, cu râuri care formează cascade și piscine naturale în care poți să te răcorești, cu plaje sălbatice și ascunse, cu mâncare simplă și gustoasă. Este o destinație pentru cei îndrăgostiți de Grecia autentică, de natura sălbatică și de viața boemă.

Împreună cu echipa profesionistă Vertical Adventure vei urca în inima munților și vei coborî canioane spectaculoase, văi ascunse, parcurse de ape cristaline ce formează cascade impresionante și bazine cu apă mai curată decât în piscină. Aici veți avea „jacuzzi” cu vedere la mare și veți fi înconjurați de bolovani albi de granit.

Aventura se adresează tuturor celor care doresc să își petreacă vacanța într-un mod activ, să iasă de pe potecile bătute de prea mulți turiști și să exploreze natura în toată frumusețea ei. În cazul în care te numeri printre aceste persoane, această aventură îți este dedicată. Cazarea se va face la o casă de vacanță a unei familii locale, oameni foarte amabili și ospitalieri, în satul Kato Kariotes.

Camerele sunt de 2 sau 3 persoane, echipate cu frigider și baie proprie. Veți avea la dispoziție o bucătărie de vară și toate ustensilele necesare pentru autogospodărire. De asemenea, există Wi-fi, curte mare cu copaci umbroși numai buni pentru montarea hamacelor, un grătar exterior pentru gurmanzi și acces 24/7 la Marea Egee, deoarece locația este amplasată exact pe malul mării, izolată de orice alte clădiri sau proprietăți din zonă.

Prețul unei astfel de aventuri este de 2.700 RON de persoană și include echipamentul necesar coborârii canioanelor, ghizi de canyoning calificați și entuziaști, instructaj detaliat la fața locului pentru a vă putea bucura de explorare în siguranță, fotografii calitative, cazare pentru 7 nopți camere duble sau triple, acces la bucătăria de vară și o săptămâna memorabilă. De asemenea, cei de la Vertical Adventure îți vor asigura și echipamentul necesar activităților de pe insulă, cum ar fi: costum și șosete de neopren, cască de protecție, vestă de plutire dacă este cazul, rucsac pentru transportarea echipamentului personal pe canioane, ham și dispozitive de coborâre, corzi pentru canyoning și bidon etanș.

Astfel că, dacă chiar vrei să îți petreci concediul în cea mai spectaculoasă locație de team building și să ai parte de activități cel puțin interesante și pline de adrenalină, apelează cu încredere la cei de la Vertical Adventure. Pentru mai multe informații și rezervări, ai posibilitatea să ii contactezi: 0725 214 194 – Călin calin@verticaladventure.ro și 0722 690 324 – Nae office@verticaladventure.ro 

Grăbește-te, locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac până la data de 1 august!

0 Shares
You May Also Like