Cand poti ajunge cu telefonul la service?

0 Shares
0
0
0

Cand poti ajunge cu telefonul la service?Cu siguranta, raspunsul la intrebarea “Cand poti ajunge cu telefonul la service” poate sa difere de la caz la caz, si de la o situatie la alta.

Poti sa ajungi cu telefonul la service inca din prima zi in care l-ai cumparat, insa nu te duci cu el acolo pentru ca deja ar avea o problema si pentru ca nu ar mai functiona in mod corespunzator, ci te duci cu telefonul la service pentru a-l echipa cu accesoriile de protectie.

Nu cred ca mai este pentru nimeni o surpriza faptul ca in cadrul unui service gsm poti sa gasesti mai multe accesorii pentru smartphone decat la un magazin al operatorilor de telefonie mobila.

Si tinand cont de faptul ca este neaparat sa iti echipezi telefonul cu aceste accesorii, si tocmai pentru a nu fi nevoit sa te intorci din nou la service in vederea unei eventuale reparatii, va trebui sa tii cont de acest aspect.

Poti sa ajungi cu telefonul la service, si in situatia in care l-ai primit cadou de la o persoana draga, insa acesta este blocat intr-o anumita retea. Cu siguranta expertii de la service vor reusi sa iti decodeze telefonul intr-un timp foarte scurt, asa ca poti ajunge la service si pentru o astfel de problema.

Ei bine, din pacate insa, sunt si situatii in care utilizatorii de smartphone ajung la un service gsm cu probleme mult mai grave.

Deja cred ca toata lumea stie faptul ca display-ul este piesa cea mai sensibila din component unui smartphone, asa ca trebuie protejat cu o foarte mare atentie.

Din pacate insa, multi utilizatori neglijeaza acest aspect, asa ca intr-o perioada de timp destul de scurta de la achizitionarea terminalului, ajung cu acesta la service, in vederea efectuarii unei reparatii hardware, ce consta intr-o inlocuire display.

Pretul unei asemenea reparatii poate sa fie diferit de la caz la caz, insa aici depinde foarte mult modelul de telefon pentru care se doreste inlocuirea display-ului. Cu sigurana o inlocuire display iPhone, costa mai mult decat o inlocuire display Allview, sau o inlocuire display Samsung este mai costisitoare decat o inlocuire display pentru un telefon oarecare, iar exemplele pot continua.

Pe langa inlocuirea display-ului, alti utilizatori se plang de faptul ca touchscreen-ul telefonului lor nu mai functioneaza, sau raspunde tarziu la comenzi. Intr-o astfel de situatie, singura rezolvare care le ramane celor de la service de facut, consta intr-o inlocuire touchscreen.

De cele mai multe ori, touchscreen-ul nu mai functioneaza sau se sparge datorita unui soc mecanic, insa sunt si situatii in care aceasta componenta nu mai functioneaza datorita utilizarii excesive a utilizatorilor, care s-au jucat pe telefon.

Ei bine, dupa cum se poate observa din acest articol, poti sa te duci cu telefonul la un service gsm, si atunci cand ai nevoie sa iti echipezi terminalul cu accesorii de protectie, insa te poti duce si pentru ca acesta are nevoie de o reparatie hardware, care include inlocuirea unor piese, sau de o reparatie software, cum ar fi decodarea de exemplu.

0 Shares
You May Also Like