Carcasa de telefon din metal este cea mai vanduta?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani au inceput sa apara pe piata diverse carcase de telefon, cat mai sofisticate si totodata mai elegante.

Practic aceasta industrie de accesorii de telefoane mobile si de carcase de telefon in special, a inregistrat o crestere continua in ultimii ani. Statisticile demonstreaza practic faptul ca toate dispozitivele mobile achizitionate de clienti au un corespondent intr-o carcasa telefon cumparata.

In zilele noastre, datorita faptului ca dispozitivele mobile au devenit din ce in ce mai sofisticate si foarte scumpe, toti utilizatorii cauta sa-si protejeze investitia prin utilizarea unei carcase. Exista numeroase materiale din care sunt realizate aceste carcase. Foarte multe sunt realizate din plastic dur sau silicon, altele din TPU, dar in ultima vreme au devenit destul de apreciate cele din metal.

Carcasele din metal au aparut ceva mai tarziu pe piata in comparatie cu celelalte si constituie un segment mai restrans in industria de specialitate. Aceste carcase au diverse avantaje si dezavantaje.

In primul rand, trebuie mentionat ca sunt foarte apreciate mai ales de persoanele de sex masculin, deoarece ofera o nota de masculinitate si in acelasi timp sunt pline de textura. Mai mult decat atat, aceste modele ofera exclusivism si rafinament mai ales daca sunt realizate sub forma unor carcase negre sau argintii.

In al doilea rand, sunt extrem de usor de utilizat in sensul ca se ataseaza cu usurinta la telefon si totodata se curata foarte usor de praf prin utilizarea unei lavete. Cea mai importanta caracteristica a acestora este rezistenta si durabilitatea. Daca le protejati corespunzator, aceste carcase pot rezista ani multi fara sa fie afectate semnificativ.

Un avantaj foarte important este reprezentat de faptul ca prezinta o conductivitate termica extrem de buna. In mod obisnuit, daca utilizam telefoanele mobile pentru un timp mai indelungat acestea se supraincalzesc.

Carcasele metalice au conductivitate foarte buna si de aceea nu permit ca telefonul sa se supraincalzeasca, practic prelungindu-i acestuia durata de viata. Un alt aspect foarte important al acestor carcase metalice este acela ca opresc in mod eficient daunele produse de campurile electrostatice si in acelasi timp protejeaza procesorul intern al telefonului mobil. Aceste campuri electrostatice se produc mai ales toamna si iarna cand oamenii poarta des haine din fibre sintetice.

De asemenea, carcasele metalice reprezinta practic un scut care protejeaza oamenii impotriva radiatiilor electromagnetice produse de telefon. Astfel, veti avea corpul protejat atunci cand vorbiti la telefonul mobil.

Pe langa aceste numeroase avantaje prezentate mai sus, exista si cateva dezavantaje. In primul rand, sunt usor deformabile, in cazul in care sunt scapate pe suprafete dure acestea isi modifica forma si se alungesc sau se aplatizeaza, fiind greu de adus apoi la forma initiala.

Un al doilea dezavantaj il constituie faptul ca praful se strecoara foarte usor printre diverse crapaturi, deoarece carcasele metalice nu sunt etanse. Un alt dezavantaj este acela, ca in anumite situatii calitatea semnalului este destul de afectata de ceea ce cunoastem sub numele de efect de ecranare care este produs de metal.

In concluzie, exista avantaje mult mai importante decat dezavantaje, in cazul protejarii telefonului cu o carcasa metalica.

0 Shares
You May Also Like