Care ar fi avantajele unui service gsm comparativ cu alte service-uri?

0 Shares
0
0
0

Care ar fi avantajele unui service gsm comparativ cu alte service-uri?
In general cele mai multe socuri mecanice au ca efect imediat spargerea display-ului. Cum se poate rezolva acest lucru? Nimic mai simplu, ducand telefonul intr-un service.

Alegerea unui service tine de dumneavoastra, dar specialistii in domeniu recomanda service-uri gsm, deoarece prezinta mult mai multe avantaje decat dezavantaje. Aceste tipuri de service-uri le puteti gasi in aproape toate orasele tarii.

Un exemplu il reprezinta service gsm Bucuresti. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa lasati telefonul in service, iar angajatii service-ului vor oferi  orice tip de reparatii telefoane Bucuresti.

Care ar fi avantajele unui service gsm comparativ cu alte service-uri? Practic deosebirile dintre aceste tipuri de service-uri sunt reprezentate in primul rand de cheltuieli, apoi de timpul pierdut si modul de reparare, dar si de accesibilitatea la piata pieselor de telefoane.

Un prim mare avantaj este legat de serviciile oferite de service. Trebuie de la inceput inteles ca serviciile oferite de service gsm nu sunt dedicate numai celor doi giganti Apple sau Samsung care reprezinta practic principalii concurenti pe piata smartphone-urilor. Echipa dintr-un service gsm se adapteaza din mers diferitelor situatii aparute.

De regula, specialistii dintr-un service repara orice model primit indiferent de marca sau tipul acestuia. Serviciile sunt prestate de o echipa de profesionisti cu multe cunostinte in domeniul tehnic si totodata cu o foarte mare experienta. Aceste echipe de profesionisti lucreaza intr-un mediu care este propice repararii telefoanelor, service-urile prezentand aparatura moderna si totodata de inalta calitate.

Astfel, echipa unui service gsm garanteaza reparatiile diferitelor marci de telefoane indiferent care este natura defectelor sau gradul de dificultate al acestora. Exista cateva service-uri care ofera reparatii doar pentru Apple sau Samsung, dar majoritatea service-urilor gsm ofera reparatii indiferent de marca telefonului.

Absolut orice brand poate fi reparat intr-un asemenea service gsm. In sediul unui service gsm se ofera servicii precum: repararea display-ului sau chiar inlocuirea acestuia daca are daune majore, inlocuirea capacului din spate sau schimbarea in intregime a carcasei, repararea touch-ului sau a butoanelor, detectarea unor probleme precum cele legate de supraincalzire. Toate aceste servicii sunt oferite la preturi accesibile pentru toti clientii.

Un mare avantaj in alegerea unui astfel de service gsm este atat economisirea banilor, cat si a timpului. Multe service-uri practica trimiterea unui dispozitiv mobil intr-o alta tara pentru reparatii, crescand atat pretul cat si durata de asteptare.

Acest lucru nu se va intampla la un service gsm. Pretul va ramane unul stabil, iar durata de timp va fi cea legala pentru tinerea telefonului intr-un service. Unele piese se pot schimba intr-un timp foarte scurt, precum display-ul care poate fi schimbat in circa 30 minute.

De asemenea, pretul este unul foarte clar, deoarece piesele sunt achizitionate direct de la compania producatoare, iar manufactura nu va fi foarte scumpa. Serviciile sunt oferite prin transparenta, deoarece clientul va sti in orice moment ce se intampla cu  telefonul sau. Din punct de vedere al pieselor, acestea nu vor fi inlocuite cu altele mai slabe din punct de vedere al calitatii.

0 Shares
You May Also Like