Care sunt avantajele unei afaceri la cheie?

Care sunt avantajele unei afaceri la cheie?

0 Shares
0
0
0

Piata muncii este supraaglomerata: ofertele de job-uri sunt putine, iar pentru aceste putine oferte de angajare sunt candidati de ordinul sutelor de mii.

Angajatorii sunt constienti de atuul pe care il au, in consecinta profilul candidatului ideal trebuie sa fie “omul bun la toate”, iar salariile sunt pe masura…din ce in ce mai mici. Care este solutia in aceasta situatie? Schimba tabara! Devino tu angajatorul!

Iti oferim cele mai bune idei de afaceri si modalitati concrete prin care poti intra in posesia unei afaceri prospere. Vindem afaceri la cheie,  pentru a te ajuta sa gasesti singur cheia succesului astfel incat sa nu mai depinzi de nimeni din punct de vedere financiar. [adsenseyu1]

De ce cumpararea unei afaceri? Iata cateva dintre avantaje. Relansarea afacerii in timp scurt si cu o investitie minima aceasta deoarece, de regula, firmele vin “la pachet” cu utilaje, echipamente si uneori, chiar si cu personal calificat. Astfel, economisiti timpul si banii destinati recrutarii, selectiei si ulterior instruirii personalului, dar si in privinta achizitionarii de echipamente si stabilirii detaliilor administrative. Un mare plus, credem noi.

O consecinta a relansarii in timp scurt o reprezinta obtinerea unor venituri imediate. Firma isi incepe repede activitatea, rezulta ca va si produce in favoarea proprietarului in acelasi ritm.

Un alt beneficiu de care se bucura noul proprietar este experienta vanzatorului exprimata prin faptul ca afacerea este deja cunoscuta in randul clientilor avand un portofoliu preexistent, dar si competitorilor. De asemenea, noul proprietar poate fructifica relatiile pe care vanzatorul le are cu furnizorii de materii prime si materiale.

Spre deosebire de deschiderea unei afaceri de la zero, in cazul cumpararii unei afaceri mature, riscul falimentarii este considerabil mai mic. Motivul se ascunde in spatele experientei pe care firma respectiva o are in domeniul in care activeaza si a pietei de desfacere. Riscul mai redus de esec este un aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand cantariti argumentele pro si contra cumpararii unei afaceri. Frica fata de esec determina in prezent multe persoane sa nu actioneze.

Pe pagina Afaceri-proprietati.com gasiti afaceri si proprietati cu potential de dezvoltare. Odata ce cumparati afacerea, aceasta va incepe sa produca imediat pentru dumneavoastra, insa profitul este previzibil si pe termen mediu si lung. Vindem afaceri si facilitam relatiile dintre cumparator si vanzator. Cu noi ambele parti au de castigat.

[adsenseyu1]

Vrei sa vinzi si nu reusesti? Site-ul afaceri-proprietati.com se adreseaza si persoanelor care doresc sa isi vanda afacerea in termen scurt unei persoane responsabile care sa fie preocupata de binele firmei si sa ii exploateze la maxim potentialul. Noi vindem afaceri pentru dumneavoastra, iar prin intermediul unei platforme prietenoase si actualizata la zi facem vizibila afacerea pe care doriti sa o dati spre vanzare.

Intermediem procesul de vanzare-cumparare fara probleme si suntem preocupati atat de nevoile cumparatorului, cat si de cele al vanzatorului astfel incat in etapa confruntarii ofertelor interesele ambelor parti sa fie atinse.

Daca si dumneavoastra va plac serviciile de calitate si sunteti interesat sa investiti cumparand o afacere, sau dimpotriva sa ne faceti o oferta de afacere, atunci parteneriatul va fi unul de succes. Nu ezitati sa ne contactati accesand link-ul http://afaceri-proprietati.com/contact/ unde veti gasi numarul nostru de telefon sau ne puteti scrie prin intermediul mail-ului ori al formularului de contact. Va exprimati dorinta, iar noi lucram in beneficiul dumneavoastra!


Alte stiri actuale :

1. „Cea mai bună idee de afaceri“
2. Decăderea unui monstru sacru: Londra, prea coruptă pentru afaceri sigure
3. Un fost voleibalist face afaceri de 350.000 de euro anual din producţia de magneţi
4. Partenariat de Afaceri în Turism Grecia – România
5. George Copos, din nou în faţa judecătorilor. Omul de afaceri ar putea fi condamnat din nou la închisoare

0 Shares
You May Also Like