Topul avantajelor unei pagini de Facebook pentru fani

Topul avantajelor unei pagini de Facebook pentru fani

0 Shares
0
0
0

Paginile de Facebook si fanii Facebook pe care acestea ii aduc reprezinta, astazi, cheia oricarei afaceri de succes. Daca afacerea noastra este una cu potential, iar continutul postat pe pagina de Facebook este unul bine realizat putem obtine foarte usor fani Facebook pe care ii putem transforma, in timp, in cumparatori fideli.

Sa vedem care este topul avantajelor pe care le poate oferi o pagina de Facebook pentru fani.

Discutati cu clientii existenti si cu cei potentiali

Putem folosi platforma de socializare Facebook pentru a “vorbi” cu clientii existenti, dar mai ales cu cei potentiali, prin postare si primire de mesaje. Insa nu trebuie sa folosim Facebook pentru duce o campanie de promovare agresiva a produselor si serviciilor noastre. Vom avea un succes mai mare daca impartasim informatii legate de afacerea noastra care sunt cu adevarat utile sau interesante pentru alti utilizatori.

[adsenseyu1]

Acest lucru ne ajuta sa ne crestem credibilitatea si sa ne promovam afacerea prin construirea de relatii pe termen lung cu alti utilizatori. De exemplu, un medic veterinar ar putea posta sfaturi pentru ingrijirea animalelor de companie, sincronizandu-le in functie de problemele de sanatate care se ivesc intr-o perioada anume a anului (de exemplu, capusele in timpul verii).

Ar trebui, de asemenea, sa ascultam macar la fel de mult pe cat vorbim. A acorda atentie asupra parerilor pe care piata le are despre afacerea noatra, industria noastra, produsele noastre sau despre campaniile de marketing pe care le realizam, acest lucru ne poate oferi perspective valoroase.

Creste gradul de constientizare asupra brandului si realizeaza o promovare pozitiva

Ne putem creste profilul de afaceri pe Facebook prin incurajarea clientilor existenti si potentiali sa dea clic pe butonul de “Like” de pe pagina noastra de Facebook. Odata ce au dat “like” pe pagina ta, clientii tai vor primi automat noutati pe peretele lor, acolo unde si prietenii lor le vor putea vedea.

Acest lucru ne ajuta sa construim gradul de constientizare al afacerii noastre si sa ne asociem prietenii cu brandul nostru. Clientii pot, de asemenea, sa posteze mesaje pozitive despre produsele si serviciile noastre, mesaje impartasite pe peretele lor pentru ca toti prietenii acestora sa le vada.

Facebook poate aduce trafic site-ului dumneavoastra

Putem include linkul paginii noastre web pe pagina de Facebook. Intr-adevar, multi oameni de afaceri spun ca cel mai mare avantaj al retelei de socializare Facebook este traficul extra obtinut pentru siteul lor. Vizitatorii care ajung pe site pot fi expusi unor mesaje de marketing mult mai puternice si, de multe ori, unor optiuni de cumparare de bunuri si servicii.

[adsenseyu1]

Clientii care ajung pe site-ul nostru accesand mai intai pagina de Facebook, sunt mult mai receptivi decat vizitatorii obisnuiti, si asta pentru ca acestia cunosc deja cate ceva despre afacerea noastra si au avut o motivare pentru care au dat clic pe linkul site-ului.

Publicitatea orientata pe client

Facebook poate analiza toate informatiile pe care milioane de utilizatori le introduc in profilurile lor. Ca proprietari ai unei pagini de afacere, putem plati pentru a folosi aceste informatii in scopul de a trimite reclama targetata unui grup care se pliaza intereselor noastre.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum functioneaza promovarea afacerii tale folosind retelele de socializare acceseaza http://danbradu.com/fani-Facebook-din-romania/ .

0 Shares
You May Also Like