Care sunt cele mai importante motive pentru care portile automate sunt recomandate

2 Shares
0
0
2

Securitatea si siguranta sunt un element important al fiecarei case. Poarta de securitate automata este una dintre cele mai cautate porti rezidentiale, care poate fi principala bariera intre tine, casa ta si cei care nu trebuie sa fie pe proprietatea ta.

Conceptul de automatizare poarta este tot mai popular iar poarta devine o caracteristica necesara pentru a asigura familia, acasa si  proprietatea contra patrunderii din exterior. Avantajele oferite portile automate sunt multiple si iti prezentam doar o parte dintre ele.

1. O mai buna securitate

Avantajul cel mai evident pentru a avea o poarta automata este securitatea sporita. Spre deosebire de majoritatea portilor manuale, portile automate nu compromit securitatea proprietatii.

Orice intrusi care doresc sa iti acceseze proprietatea se vor confrunta cu un obstacol fizic descurajant, care ii va face sa bata rapid in retragere.

2. Convenabilitate

Este incomod sa trebuie sa deschidem si sa inchidem portile manual, avand in vedere cat de des intram si iesim din casele noastre in fiecare zi. Acest lucru devine mai problematic daca ploua puternic.

Cu o poarta automata, apasarea unui buton de pe dispozitivul telecomenzii din interiorul masinii sau din interiorul casei inseamna ca poarta automata se va deschide si se va inchide in siguranta, fara implicare din partea unui membru al familiei.

Din moment ce aceste porti sunt controlate de un motor, nu va trebui sa iesi si sa intrii mereu, de fiecare data cand poarta este inchisa si deschisa. In plus, daca iti pui interfon este mult mai bine pentru ca vei putea vedea cine este la poarta.

3. Intimitate adaugata

Pentru proprietarii de case care isi pretuiesc intimitatea, prezenta portilor automatizate poate impiedica orice vecin curios sa incerce sa arunce o privire in proprietatea ta.

Alegand o poarta de intrare potrivita, poti controla cu usurinta cine intra si iese de pe proprietatea ta.

Sistemul de porti automate iti va permite sa deschizi si sa inchizi portile in mai multe moduri in functie de ceea ce alegi. De exemplu, poti configura deschiderea portii automate atunci cand te apropii de poarta, sesizand locatia GPS.

Sistemul de siguranta protejeaza vizitatorul impotriva blocajului in timp ce inchide poarta. Telecomanda si sistemul de control sunt oferite pentru o operare convenabila. Poarta poate fi actionata chiar si in timpul penelor de curent.

Confortul si siguranta sunt considerate unele dintre cele mai importante lucruri dintr-o unitate comerciala motiv pentru care portile si usile automate sunt unele dintre cele mai cautate si aici.

Avand in vedere faptul ca foarte multe persoane sunt tot mai prevazatoare si se tem de faptul ca afacerea sau casa pot fi afectate de persoane rau intentionate, alegerea unor sisteme de siguranta este varianta ideala pentru a dormi linistit, iar portile automate, pe langa faptul ca ofera o imagine de ansamblu profesionala, sunt si cele mai sigure.

Tot ce trebuie sa faceti este sa colaborati cu o firma de profesionisti, care stiu exact ce au de facut pentru ca portile automate sa se potriveasca locului in care sunt puse din toate punctele de vedere.

2 Shares
You May Also Like