Ce calitati trebuie sa aiba un Miss Romania precum Larisa Popa?

0 Shares
0
0
0

Pentru cei care nu stiu, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, si castigatoare a concursului Miss Universe Romania 2011, este Larisa Popa. Ea a reprezentat tara noastra in Brazilia, la Sao Paulo, la cea de a 60-a editia a concursului Miss Universe.

Larisa avea la vremea respectiva doar 24 de ani, si era deja absolventa la Facultatea de Marketing si Afaceri economice internationale din cadrul Universitatii “Spiru Haret”.

Larisa Popa a concurat insa si in anul 2010 la Miss Universe Romania, insa atunci nu a reusit sa castige concursul de frumusete, in ciuda faptului ca s-a calificat in top 10.

Dat fiind faptul ca nu a fost multumita de clasarea obtinuta, si fiind constienta de frumusetea sa si de calitatile ei fizice, Larisa a hotarat sa isi analizeze greselile, le-a corectat iar in anul 2011 a participat din nou la concurs, si a reusit sa se impuna, castigand Miss Universe Romania 2011.

Sustinea la vremea respectiva Larisa ca, participantele la un asemenea concurs, nu stiu cum trebuie sa se pregateasca pentru o competitie de o asemenea anvergura, iar ea s-a aflat in aceasta situatie. A inceput insa sa isi noteze greselile facute, si apoi a inceput sa se pregateasca intens pentru urmatorul an, in care a si castigat.

Si acum, la cativa ani de la acel moment, Larisa Popa este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, iar multe fete isi doresc sa ajunga sa reprezinte si ele tara la un concurs de frumusete, asa cum a facut-o Larisa Popa la Sao Paula in Brazilia, in 2011.

Fetele care isi doresc sa participe la un asemenea concurs de frumusete, trebuie sa stie ca este deosebit de important ca aspectul lor sa fie unul ireprosabil.

Atunci cand aspectul fizic este ireprosabil, sansele de a castiga un astfel de concurs de frumusete cresc considerabil. (Cautati poze cu Larisa Popa de cand a castigat concursul de Miss Universe Romania 2011, pentru a va convinge).

Inteligenta este o alta calitate pe care fetele care participa la un asemenea concurs, o necesita. Dupa cum spunea si Larisa, a trebuit sa isi noteze greselile facute, iar apoi sa se pregateasca intens pentru urmatorul concurs, din urmatorul an.

Deci, doar o fata inteligenta poate sa isi descopere greselile si sa stie sa si le corecteze, asa cum a facut si Larisa. De aceea, este important ca pe langa frumusete, aspirantele la titlul de Miss Universe Romania, sa fie si inteligente.

Farmecul personal este o alta calitate pe care o candidata la titlul de Miss Universe Romania trebuie sa o posede. Avand un aspect fizic impresionant si un farmec personal de invidiat, sansele de a castiga titlul de Miss Universe Romania precum a castigat Larisa in 2011, cresc foarte mult.

Acestea sunt doar cateva dintre calitatile cele mai importante pe care trebuie sa le detina o fata care isi doreste sa devina Miss Romania, si sa reprezinte tara la cel mai important concurs de frumusete din lume, Miss Universe.

Fetele isi doresc sa aiba acest privilegiu, dat fiind faptul ca de aici portile lor se vor deschide in viata. Vor putea poza in tot felul de reviste in schimbul unor sume mari de bani. Vor putea deveni imaginea unor branduri din lumea modei, sau vor putea face reclama diferitelor produse.

Toate aceste lucruri duc in mod evident la castiguri financiare foarte mari. Este lesne de inteles astfel, de ce este o atat de mare batalie in fiecare an pentru castigarea titlului de Miss Universe Romania, sau chiar Miss Universe.

0 Shares
You May Also Like