Care sunt cele mai utilizate aplicatii in prezent?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai utilizate aplicatii in prezent?
Tocmai ati primit sau v-ati cumparat un smartphone sau o tableta Android si poate doriti sa profitati din plin de acesta. Deci, este timpul sa alegeti aplicatiile potrivite. Iata o selectie a celor mai bune aplicatii Android indispensabile .

Pe Google Play Store (si alternativele sale), puteti gasi milioane de aplicatii de tot felul, unele inutile si altele deosebit de practice.

Uneori  este dificil sa navighezi in aceasta jungla de continut, mai ales atunci cand cumperi un smartphone nou, ca ti se ofera unul sau ca provii dintr-un alt stil de sistem de operare precum cel al Apple iPhone. Intra aici pentru piese telefon.

Pentru poze

Nu este intotdeauna foarte usor cu aplicatiile Android de baza.

  • Google Photos

Google Photos este esential pentru capacitatea sa de a face backup pentru toate fotografiile oferind in acelasi timp cateva instrumente de editare usoare.

  • PhotoScan

Nu am recomanda PhotoScan suficient de mult. Aceasta aplicatie va permite sa scanati fotografiile imprimate in Google Photos, dintr-un album foto sau sub un cadru de sticla. Amintirile familiei, scolii sau copilariei tale sunt scanate in cateva secunde, decupate si imbunatatite automat. Este posibil sa nu va folositi de ea in fiecare zi, dar este totusi o placere cand este folosit.

  • Snapseed

Cu Snapseed, veti putea efectua retusari precise si variate. Este intr-adevar o aplicatie bogata si placuta de utilizat.

Pentru muzica

  • Youtube Music

Pentru muzica, va sfatuim cu adevarat sa dati o sansa la Youtube Music, acum preinstalata pe majoritatea smartphone-urilor Android. Pe langa faptul ca serviciul s-a imbunatatit mult in ultimele luni, aveti adesea intre o luna si trei luni de abonament gratuit cu un smartphone nou, ceea ce este departe de a fi neglijabil.

Veti putea gasi muzica si albumee disponibile in imensa biblioteca YouTube si, in cele din urma, pentru ca uneori va puteti bucura de YouTube Premium cu cativa dolari in plus si acest lucru va va permite sa eliminati anunturile din aplicatie.

  • Altele

In mod evident, trebuie sa va indreptam si catre Spotify, Apple Music, Amazon Music sau Deezer. Pentru cei mai multi iubitori de muzica, preferinta va merge probabil la Qobuz sau Tidal.

Pentru video

Iata cele doua playere video pe care le putem recomanda cu ochii inchisi si care redau aproape toate formatele video.

  • VLC

In primul rand, VLC, care este un reper atat pentru computere, cat si pentru smartphone-uri, ramanand in acelasi timp complet gratuit si open source.

  • XPlayer

XPlayer ofera o interfata extrem de placuta – mai ales datorita temei sale intunecate foarte elegante. Playerul accepta toate formatele video, continutul 4K si le reda in inalta definitie.

De asemenea, ia in considerare fisierele de subtitrare si are un folder privat pentru stocarea videoclipurilor confidentiale. XPlayer este disponibil intr-o versiune Premium pentru a scapa de reclame, dar acestea sunt deja foarte discrete in versiunea gratuita.

Pentru filme, seriale, anime si televiziune

Nu mai prezentam esentialele Netflix, Amazon, Prime Video sau chiar Disney +.

Iti recomandam serviciul OCS in timp ce myCanal iti ofera un catalog frumos, inclusiv creatii Canal. La aceasta categorie exista intr-adevar multe obtiuni.

0 Shares
You May Also Like