3 lucruri pe care ar trebui să le includă serviciile companiei dvs. SEO

0 Shares
0
0
0

3 lucruri pe care ar trebui să le includă serviciile companiei dvs. SEO
Acum că cunoașteți definiția serviciilor SEO, este esențial să examinați serviciile furnizate de companiile SEO. Deși fiecare agenție este diferită, doriți să vă asociați cu un furnizor care oferă pachetul complet atunci când vine vorba de SEO.

Pe măsură ce comparați agențiile, concentrați-vă pe serviciile SEO care includ următoarele:

  1. Audit SEO

Serviciile fiecărei companii SEO ar trebui să prezinte un audit SEO.

Cu un audit SEO, furnizorul dvs. de SEO analizează în detaliu strategia dvs. actuală. Chiar dacă nu aveți o strategie SEO pusă în aplicare, agenția dvs. vă va evalua site-ul web dintr-o perspectivă SEO, analizând unde excelează și unde ar putea folosi îmbunătățiri.

Deși puteți profita de instrumentele gratuite de audit SEO, acestea nu oferă companiei dvs. aceeași perspectivă ca o echipă de specialiști SEO. De aceea, serviciile SEO ar trebui să includă un audit. În caz contrar, indică o lipsă de pregătire și investiție din partea companiei dvs. SEO.

Un audit SEO absent poate sugera, de asemenea, că agenția dvs. nu intenționează să creeze o strategie personalizată pentru afacerea dvs. În schimb, utilizează un șablon, motiv pentru care nu vor să investească timpul în auditul site-ului dvs.

Cele mai bune strategii sunt adaptate pentru afacerea dvs., marca dvs. și publicul dvs.

  • Verificator SEO WebFX
  • Analiza vitezei site-ului
  • Grad de conținut
  • Verificare optimizare URL
  • Audit legătură pagină
  • Verifică SEO-ul site-ului tău acum!
  • Cta TextCta Paper
  1. Analiza concurentului

Indiferent cât de nișă este industria dvs., doriți o analiză a concurenților cu serviciile dvs. SEO. Cu instrumentele de analiză a concurenților, compania dvs. SEO poate descoperi concurenți online și offline. Această descoperire vă poate informa strategia, ajutându-vă să profitați și să beneficiați de punctele slabe ale concurenților. Moloso.ro asigură o analiză foarte bună și detaliată a pieței concurente.

În timp ce multe agenții SEO includ o analiză inițială a concurenților cu serviciile lor În acest caz, doriți să vă asociați cu companii care fac din analiza concurenților o parte obișnuită a strategiei dvs. Ei vă evaluează concurenții în mod continuu, mereu în căutarea și identificarea oportunităților.

WebFX, de exemplu, analizează concurenții dvs. în fiecare trimestru. Această abordare proactivă ne permite să creăm strategii competitive pentru clienții noștri, ceea ce a dus la faptul că echipa noastră premiată a generat venituri de peste 2,4 miliarde de dolari pentru clienții noștri în ultimii cinci ani.

  1. Strategie personalizată

O strategie personalizată este o componentă de bază a definiției serviciilor SEO. Când aveți o abordare personalizată pentru afacerea dvs., vă puteți maximiza rentabilitatea investiției (ROI) din SEO. Aceasta se traduce prin mai multe apeluri, comenzi și vizite la compania dvs.

Dacă investiți în servicii SEO, echipa dvs. trebuie să se asigure că agenția dvs. oferă o strategie personalizată. Acest lucru se datorează faptului că multe companii SEO, în special cele care promovează servicii SEO „ieftine”, furnizează strategii de tăiere cookie sau copiere și lipire.

Cu o abordare SEO-cutter, afacerea dvs. nu obține rentabilitatea maximă a investiției. În majoritatea cazurilor, companiile nu reușesc să apară pe prima pagină a rezultatelor căutării cu aceste tipuri de strategii, ceea ce nu vă ajută afacerea, deoarece doar 25% dintre utilizatori depășesc prima pagină a rezultatelor căutării.

De aceea, echipa dvs. trebuie să investească în servicii de la companii SEO care oferă strategii personalizate.

Moloso.ro vă oferă toate aceste servicii de calitate. Vizitați site-ul și alegeți-vă pachetul perfect!

0 Shares
You May Also Like