Cateva sfaturi pentru femeile de serviciu

0 Shares
0
0
0

Nu este usor sa faci curatenie in spatii foarte mari, cum ar fi hipermarket-urile, halele sau cladirile de birouri. In general, in aceste spatii sunt angajate pentru a face curatenie femei de serviciu.

Acestea trebuie sa aiba in dotare aspiratoare profesionale si tot felul de solutii care sa le ajute sa faca totul sa arate impecabil. Degeaba persoana angajata isi da silinta sa faca totul bine, daca nu are cele necesare.

Daca si tu detii astfel de spatii si vrei sa-ti achizitionezi aspiratoare profesionale, iti recomandam site-ul http://www.epinvest.ro/aspiratoare-profesionale/. Grabeste-te sa intri si sa-ti faci cumparaturile, profitand de oferta actuala la aspiratoare.

In lume exista o multime de meserii. Unele sunt mai bine platit, altele mai rau. Unele sunt mai motivante, altele nu. Meseria de femeie de serviciu nu este deloc una usoara. Pe langa faptul ca multi o considera o meserie josnica, mai este si mult de munca cu tot felul de substante, unele din ele fiind foarte toxice.

De multe ori, femeile de serviciu nu sunt apreciate pentru munca pe care o fac. Multi le trateaza cu superioritate, insa meseria de femeie de serviciu este una respectabila, o meserie din care se castiga in mod cinstit.

Cand trebuie sa faci curatenie acasa, faci totul mult mai lejer si poate de multe ori lasi anumite spatii sa le cureti mai tarziu. Insa, cand esti femeie de serviciu totul trebuie sa fie foarte curat, pentru a nu avea probleme cu superiorii.

O femeie de serviciu trebuie sa mentina zilnic curatenia in firma la care lucreaza. Trebuie sa curete totul, de la birouri, pana la fereste si cosuri de gunoi. Daca te angajezi ca si femeie de serviciu, trebuie sa stii ca ai de verificat in fiecare zi tubulatura de evacuare a gunoiului si trebuie sa anunti superiorii in cazul in care apar nereguli. De asemenea, de multe ori in indatoririle unei femei de servicu intra si curatarea spatiilor verzi din jurul cladirii. Acestea sunt o parte din responsabilitati.

Cand femeile de serviciu au de facut curatenie in birourile firmelor, trebuie acordata o pare atentie obiectelor aflate in birouri. Ele trebuie manuite cu grija si asezate inapoi la locul lor. In general femeii de serviciu i se spune clar cand are voie sa intre in anumite birouri pentru a face curatenia necesara. Unii prefera ca femeile de serviciu sa curete dupa ce ei isi termina programul, altii in pauza de masa sau in alte intervale de ei stiute.

Este important ca atunci cand intra in birouri, femeile de serviciu sa se ocupe strict de curatenie, nu sa se uite in lucrurile altor angajati sau sa faca tot felul de activitati care nu sunt dorite de nimeni.

De asemenea, daca din intamplare ai auzit anumite discutii intre angajati sau anumite discutii telefonice, pastreaza totul doar pentru tine, deoarece si femeile de serviciu trebuie sa pastreze secretul profesional.

Ai in vedere si faptul ca atunci cand pleci de la locul de munca, trebuie sa lasi totul in cea mai mare ordine, inclusiv echipamentul si produsele de curatat.

0 Shares
You May Also Like