Ce apartament ti se potriveste?

0 Shares
0
0
0

Ce apartament ti se potriveste?Foarte multi dintre cei care intentioneaza sa isi cumpere propria locuinta, aleg sa opteze pentru un apartament in defavoarea unei case.

Apartamentul are un pret de achizitie mai mic in comparatie cu casa, iar acesta este principalul motiv datorita caruia oamenii doresc sa isi cumpere o astfel de locuinta.

Apoi, un alt motiv datorita caruia oamenii aleg sa isi indrepte atentia spre un apartament in defavoarea unei case, este acela ca spatiul este optimizat in apartamente, acestea avand o compartimentare strategica.

Cei care locuiesc la casa au mereu cate ceva de lucru pe langa casa, in timp ce la apartament, nu exista reparatii de efectuat sau lucrari de facut pe langa casa. Pentru cei ocupati, acesta este un alt motiv de a alege sa isi cumpere un apartament.

Daca intentionezi sa iti cumperi un apartament, cu siguranta trebuie sa tii cont de cateva detalii foarte importante, care te vor ajuta sa faci cea mai potrivita alegere.

Zona

Zona este deosebit de importanta atunci cand vine vorba de cumpararea unui apartament. In mod evident vei dori sa iti alegi un apartament intr-o zona linistita si sigura, iar acesta este unul dintre principalele motive care te pot determina sa alegi unul din multimea de apartamente de lux Aviatiei.

In plus, nu doar siguranta conteaza atunci cand alegi zona in care urmeaza sa locuiesti. O mare importanta o au facilitatile din zona. Este foarte important sa ai acces rapid la transportul in comun, sa ai acces de-asemenea rapid la supermarketuri pentru a-ti face cumparaturile.

Este important ca in zona sa ai cateva farmacii, dar si gradinite si scoli pentru copii. Acestea sunt detalii care conteaza la alegerea zonei in care doresti sa locuiesti si trebuie sa gandesti pe termen lung aceste lucruri.

Compartimentare

Atunci cand intentionezi sa iti cumperi apartamentul mult visat, este foarte important sa tii cont de compartimentare. Poti alege apartamente cu una, cu doua, cu trei sau cu patru camere.

De obicei, apartamentele cu una si cu doua camere au bucatarie si o baie, si eventual balcon sau terasa. Apartamentele cu trei si cu patru camere au de obicei doua bai si doua balcoane.

Compartimentarea apartamentului este deosebit de importanta. Alege un apartament cu o camera daca vrei sa locuiesti singu. Pentru doua persoane alege un apartament cu doua sau cu trei camere.

Pentru o familie alcatuita din trei membrii, un apartament cu trei camere este perfect (doua dormitoare si un living), in timp ce pentru o familie cu 2 copii, un apartament cu 4 camere este perfect (3 dormitoare si un living).

Finantare

Este foarte important sa stii atunci cand vrei sa iti cumperi apartamentul, daca proprietarul doreste sa vanda doar contra unei sume de bani cash, sau daca accepta si plata prin programul Prima casa sau prin credit ipotecar. Pentru ca este vorba de sume mari de bani, de cele mai multe ori, se accepta vanzarea prin credit ipotecar si prin programul Prima Casa, a apartamenentelor de lux din Zona Aviatiei din capitala.

 

0 Shares
You May Also Like