Ce aplicatii trebuie sa am instalate pe smartphone?

Ce aplicatii trebuie sa am instalate pe smartphone?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand iti cumperi un smartphone? Sa-l dotezi cu accesoriile si aplicatiile potrivite. Daca ai iPhone, cumperi accesorii iPhone, daca ai Samsung, cumperi accesorii Samsung si tot asa.

Cand vine vorba de accesorii iPhone sau Samsung, preturile nu sunt neaparat cele mai ieftine. Exista insa site-uri de pe care poti cumpara accesoriile potrivite la cele mai bune preturi. Un astfel de site este http://www.magazingsm.ro/accesorii-iphone-30 .

Aplicatiile sunt extrem de utile cand ai un telefon inteligent. Practic, ele sunt motivul pentru care majoritatea posesorilor aleg astfel de telefoane. Aceste telefoane au inlocuit pentru multe persoane laptopurile.

Pentru a profita la maxim de un smartphone, trebuie asa cum am zis sa ai instalate aplicatiile potrivite. Care sunt acestea?

In primul rand, ai nevoie de un antivirus. Avand in vedere faptul ca majoritatea smartphone-urilor sunt folosite pentru Internet, daca vrei sa-ti protejezi telefonul de virusi, clar ai nevoie de o astfel de aplicatie. Aceasta poate fi programata sa-ti scaneze telefonul in mod automat la un anumit interval astfel incat totul sa functioneze la parametri normali.

Care sunt aplicatiile instalate in toate telefoanele inteligente? Aplicatiile din categoria Social Networking. Utilizatorii de smartphone-uri parca nu pot trai daca nu stau pe Facebook toata ziua. Incarca poze, distribuie stari si posteaza tot felul de melodii care sunt in concordanta cu starea lor de spirit. Nu-i asa ca si tu ai o astfel de aplicatie?

Ce alte aplicatii mai folosesc utilizatorii de smartphone? Jocurile. Nu toti, dar marea majoritate a posesorilor de telefoane inteligente au jocuri pe masura. Fiecare alege in functie de preferintele pe care le are. Unii pierd ore in sir cu astfel de jocuri, si de multe ori ele pot fi o buna modalitate de petrecere a timpului liber.

De asemenea, la mare cautare sunt si aplicatiile din categoria educatie. La mare cautare sunt dictionarele, ghidurile de conversatie, chestionarele, povestile, exercitiile de matematica, de cultura generala sau alte tipuri de astfel de aplicatii. Acestea sunt bine primite, deoarece astfel copiii isi pot dezvolta inteligeta. Sa nu uitam faptul ca acestia au smartphone-uri de la o varste fragede. Daca esti parinte, iar copilul tau are un astfel de telefon, ai grija ce aplicatii foloseste.

Categoriile de aplicatii sunt multe, nu doar cele amintite anterior. Poti folosi aplicatii pentru cumparaturi, sport, comunicare, medicinna, finante, fotografie, biblioteca, meteo, calatorii, stiri, transport si multe altele. Practic, pentru orice domeniu care te intereseaza ai aplicatii pe masura.

Utilizatorii care au sistem de operare Android, isi pot descarca aplicatiile de pe Google Play. Trebuie sa iti creezi un cont, dupa care, cu ajutorul unei conexiuni la Internet descarci ceea ce ai nevoie. Cei cu sistem de operare iOS, trebuie sa-si descarce aplicatiile de pe iTunes, iar cei cu sistem de operare
Windows Mobile, trebuie sa apeleze la Windows Phone pentru a beneficia de aplicatii.

Descarca ceea ce ai nevoie si bucura-te in totalitate de functiile pe care le are smatphone-ul tau. Cu un astfel de telefon, cu siguranta vei fi o persoana mai informata si mai culta, bineinteles, daca folosesti aplicatiile potrivite.

0 Shares
You May Also Like