Ce avantaje ai atunci cand locuiesti la casa?

0 Shares
0
0
0

Ce avantaje ai atunci cand locuiesti la casa?
Dintre toti cei care locuiesc in prezent la bloc, foarte multi isi doresc sa se poata muta intr-o buna zi la casa, dat fiind faptul ca la casa au mult mai multe avantaje decat la bloc.

Cei care locuiesc la bloc cu siguranta nu se pot bucura de aceiasi intimitate precum cei care locuiesc la casa, deoarece un singur perete desparte doua apartamente, asa ca de multe ori discutiile si certurile se aud dintr-un apartament in celalalt.

Exista deasemenea persoane care s-au saturat de locuitul la bloc deoarece nu se pot bucura de linistea de care au nevoie, dat fiindca fie vecinii de deasupra, fie cei care locuiesc cu un etaj mai jos, fie vecinii cu care sunt perete in perete sunt foarte zgomotosi sau galagiosi.

Toti cei care nu mai sunt multumiti de traiul la bloc, cu siguranta pot cauta Maraioconcept.ro, pentru a vedea o multime de proiecte de case si vile, din care sa isi aleaga locuinta ideala.

A sta la casa este mult mai avantajos decat a sta la bloc, din foarte multe motive, pe care le vom enumera in cele ce urmeaza.

Atunci cand locuiesti la casa, daca locuiesti intr-o casa individuala si nu intr-un sistem duplex, cu siguranta nu ai vecini care sa fie perete in perete cu tine, astfel ca nu ai vecini care sa fie deranjati de discutiile tale sau de galagia de la tine din casa.

La randul tau, nici tu nu ai de cine sa fii deranjat, pentru ca nu vei auzi discutiile din casa nimanui, si nu vei auzi discutiile din casa nimanui.

A locui la casa inseamna sa ai mai multa intimitate, dat fiind faptul ca atunci cand locuiesti la casa ai curte, iar gardul si poarta pot sa fie de asa natura incat de pe strada sa nu se vada nimic in curtea casei tale.

Aceasta este un mare avantaj pentru tine, pentru ca poti sa faci un gratar in curte cand iti doresti fara ca vecinii sau trecatorii de pe strada sa vada acest lucru. Poti deasemenea sa faci plaja vara sau sa faci baie in piscina daca ai piscina in curte, fara ca vecinii sau trecatorii sa te vada.

Atunci cand locuiesti la casa, mai ales daca iti alegi o casa dintr-un complex rezidential ai si garaj pentru autoturismul personal, sau poti sa iti tii masina in curtea casei, care mai mult ca sigur este pavata, iar astfel scapi de gandul ca iti zgarie vecinii masina pentru ca le-ai luat locul de parcare.

Atunci cand locuiesti la casa, poti sa faci ce vrei in curtea casei tale, o poti amenaja cu flori sau oricum iti doresti, pe cand daca locuiesti la bloc, nu poti face nimic in fata blocului fara permisiunea vecinilor.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre cele mai mari avantaje pe care le poti avea in momentul in care locuiesti la casa. In cazul in care iti doresti sa duci o viata linistita, fara a fi deranjat de vecini sau de galagie, atunci cu siguranta trebuie sa te muti de la bloc la casa.

0 Shares
You May Also Like