Ce avantaje au cutiile din plastic?

0 Shares
0
0
0

In viata de zi cu zi, cu totii avem nevoie de diferite solutii de depozitare. Cei care locuiesc la casa bloc, cel mai probabil isi doresc sa isi depoziteze diferitele produse, astfel ca solutia ideala este sa isi indrepte atentia spre un producator eurocontainere, pentru a cumpara cutii din plastic, scopul depozitarii produselor.

Spre un producator eurocontainere isi pot indrepta atentia si cei care locuiesc in mediul rural si care se ocupa de agricultura, avand scopul de a depozita produsele agricole. In astfel de eurocontainere se pot depozita legume, fructe, cereale, etc.

Spre un producator eurocontainere isi vor indrepta atentia si diferitele firme care au nevoie de solutii de depozitare pentru afacerile lor. Fabricile de exemplu, pot alege eurocontainere din plastic pentru depozitarea produselor finite si a materiei prime.

Brutariile pot avea nevoie de eurocontainere din plastic pentru a depozita produsele de panificatie, sau chiar materia prima (faina).

Spre cutii din plastic care pot fi sau nu stivuite, isi pot indrepta atentia si directorii scolilor care, au tot interesul sa doteze scolile cu solutii de depozitare. In cadrul scolilor, aceste cutii de depozitare de plastic sau eurocontainere pot fi utile in diferite scopuri.

La secretariat de exemplu, in cutii depozitare plastic pot fi depozitate documentele sau obiecte de papetarie. In salile de clasa, sunt utile cutii de depozitare din plastic pentru depozitarea cretei, a rechizitelor sau a altor obiecte.

Asadar, dupa cum se poate vedea, solutiile de depozitare oferite de catre un producator eurocontainere pot fi utile in atat de multe situatii. Cutiile si eurocontainerele sunt fabricate din HDPE, iar mai multe detalii veti afla in continuare:

Materialul – HDPE este un material cu greutate moleculara foarte mare, proiectat pentru un echilibru optim de densitate, greutate moleculara si distributie a greutatii moleculare, care demonstreaza avantaje maxime ale proprietatii pentru produsele mari care necesita o rezistenta mare la impact. Se folosesc doar rasini virgine de cea mai inalta calitate pentru a produce produsele noastre din HDPE.

Rezistenta la fisuri de stres de mediu (ESCR) – Produsele mari din plastic necesita o rasina de polietilena, care este foarte durabila si foarte rezistenta la fisurare, in prezenta anumitor substante chimice sau a conditiilor de mediu.

Rasinile HDPE prezinta ESCR excelent, datorita greutatii lor moleculare ridicate si depasesc semnificativ produse similare din rasini LDPE.

Forta de impact – Polietilena prezinta o rezistenta foarte buna la esec din cauza impactului si greutatea moleculara ridicata a rasinilor HDPE imbunatateste aceasta proprietate, in special la temperaturi scazute.

Produsele fabricate cu HDPE pot rezista la un tratament foarte abuziv, chiar si la temperaturi sub punctul de inghet.

Modulul flexibil – masoara rigiditatea, o proprietate importanta pentru orice produs in timpul manipularii sau utilizarii, unde trebuie sa-si mentina forma fara a se abate si distorsiona sub greutatea continutului sau sau de abuzurile functionarii sale.

HDPE ofera atat rigiditate, cat si duritate, crescand atat densitatea cat si greutatea moleculara. Rasina de calitate are un modul flexibil de 175.000 psi.

Rezistenta chimica – Masa moleculara ridicata si rezistenta la impact ridicat a HDPE o fac extrem de rezistenta la efectele unei game largi de substante chimice: majoritatea acizilor, alcalinilor, substantelor chimice din ferma, compusilor de curatare industriala si majoritatea altor compusi chimici.

Rezistenta la abraziune – ajuta la prevenirea spalarii si golirii produselor din plastic in timpul utilizarii si manipularii. De asemenea, determinata de greutatea moleculara, rezistenta la abraziune este imbunatatita de greutatea moleculara ridicata a rasinii HDPE.

Rezistenta la tractiune – ca si rigiditatea, este o functie a densitatii si determina cat de gros trebuie sa fie un perete de produs pentru a tine sau a rezista la o anumita sarcina sau presiune. HDPE ofera o crestere semnificativa a rezistentei la tractiune, fara a sacrifica proprietatile fizice ale unei aplicatii specifice.

Protectie impotriva razelor ultraviolete – toate produsele din plastic fabricate pentru utilizare in aer liber trebuie protejate de efectele de degradare ale luminii solare prin adaugarea de stabilizatori UV.

Procesul de amestecare a rasinii HDPE turnate este o metoda mult superioara de amestecare a acestor stabilizatori pe intregul produs.

Design – Pe langa atributele fizice mentionate mai sus ale procesului si materialelor HDPE, atributele de design ale produselor ofera durabilitate, viata lunga si aspect atractiv. Procesul de matrita HDPE creste atractivitatea estetica si functionala a produsului, atat in ​​exterior, cat si in interior.

Asadar, dupa cum se poate vedea, solutiile de depozitare oferite de catre un producator eurocontainere plastic, pot fi deosebit de eficiente atat acasa in gospodarie, cat si in cadrul diferitelor firme, in scoli si nu numai.

Este cat se poate de firesc acest lucru in conditiine in care eurocontainerele din plastic sau cutiile fabricate din materiale plastice vin in intampinarea noastra, a utilizatorilor, cu un numar atat de mare de beneficii. In plus, plasticul este mai util decat lemnul in ceea ce priveste depozitarea lucrurilor.

0 Shares
You May Also Like