Ce avantaje au rafturile Cantilever?

0 Shares
0
0
0

Ce avantaje au rafturile Cantilever?
Cei care lucreaza in cadrul unui depozit, in mod evident sunt constienti de cat de importante sunt rafturile metalice in cadrul incintei. Acestea reprezinta o solutie deosebit de eficienta pentru depozitarea paletilor cu marfa, iar avantajul este ca paletii cu marfa pot fi asezati pe diferite nivele de inaltime.

In ceea ce priveste rafturile metalice, acestea sunt de diferite tipuri, iar unul dintre acestea este cantilever, o categorie de rafturi metalice despre care vom discuta in randurile care urmeaza. Cititi pana la final pentru a descoperi unele informatii foarte importante cu privire la acest tip de rafturi metalice!

Rafturile Cantilever ofera o solutie durabila, economica si flexibila pentru depozitarea articolelor voluminoase sau voluminoase si pot fi o modalitate excelenta de a imbunatati designul, capacitatea de stocare si rentabilitatea generala a depozitului. Dupa ce stii ce este disponibil, vei dori sa stii cum poate afecta impactul depozitului.

Durabilitate – pur si simplu dureaza mai mult decat alte categorii de rafturi. S-ar putea sa simtiti ca este o investitie mare acum, dar pe termen lung, durabilitatea te va salva de la a trebui sa inlocuiesti fie rafturi, fie stocuri deteriorate din cauza caderii de pe rafturi mai putin costisitoare.

Folosirea rafturilor cu cantilever cu capacitati de transport mai mari va poate oferi linistea ca rafturile dvs. nu se vor rupe si ca articolele pe care le detin vor ramane in siguranta.

Flexibilitate si personalizare – economisiti bani in momentul in cumparati rafturile personalizate. Rafturile de tip cantilever sunt deja de toate formele si dimensiunile si permit multe configuratii diferite in functie de nevoile dvs. de stocare.

In loc sa investesti in rafturi la comanda, investitia intr-o unitate de rafturi pentru cantilever, care sa fie flexibila, iti permite sa ajustezi in functie de necesitati, pe baza inventarului si a calendarului.

Reglarea inaltimii – economiseste timpul angajatilor, reduce vatamarea angajatilor. Designul stivuit al rafturilor cantilever va permite sa ajustati inaltimea raftului, facandu-l mai convenabil pentru articolele pe care le deplasati cel mai frecvent.

Acest lucru poate economisi timp pentru angajat si reduce posibilele rani de la atingere sau indoire constanta pentru a obtine obiecte bine utilizate. In plus, avaeti in vedere ca rafturile cu cantilever nu au coloane frontale, cum ar fi rafturile traditionale, astfel incat puteti ajunge rapid la obiecte dintr-un unghi orizontal si va puteti stiva rafturile mult mai mari, economisind timp si spatiu.

Accesibil – economiseste timp si combustibil. Multe tipuri de rafturi cantilever sunt facute pentru a fi usor accesibile angajatilor depozitului. Alegeti un sistem care sa permita angajatilor sa incarce si sa descarce rafturi fara utilizarea de stivuitoare sau alte echipamente speciale, economisind costurile de carburant si de intretinere ale utilajelor.

Ideal pentru uz interior sau exterior – economisiti bani cu flexibilitate. Multe tipuri de rafturi cantilever pot rezista la o gama larga de clima, facandu-le potrivite pentru utilizarea interioara sau exterioara pe tot parcursul anului si economisind timpul si banii necesari pentru a muta rafturile sau obiectele depozitate atunci cand se schimba anotimpurile.

Siguranta – reduce riscul de accidentare a angajatilor si accidente de munca. Puteti crea un mediu de munca mai sigur pentru angajatii dvs., deoarece accesibilitatea rafturilor pentru cantilever nu numai ca face munca angajatilor dvs. semnificativ mai usoara, ci o face si mai sigura.

Cand angajatii pot ajunge cu usurinta la obiectele depozitate fara a fi nevoiti sa urce pe scari sau sa opereze utilaje grele, observati mai putine caderi, accidente sau rani ale angajatilor, economisind bani, timp pierdut si compensatia lucratorilor.

Accesibilitate – pretul este corect. Desi preturile variaza in functie de modelele de rafturi, rafturile de acest fel sunt in general economice, ceea ce va permite sa economisiti bani la depozitare. Rafturile folosite pentru cantilever pot fi mai eficiente din punct de vedere al costurilor, atat timp cat le inspectezi uzura inainte de instalarea si utilizarea numai a rafturilor sigure.

Tot in ceea ce priveste accesabilitatea acestor rafturi metalice, facem precizarea ca la https://www.storeexpert.ro/ro/rafturi.php, exista in afara de rafturi cantilever, si diferite alte tipuri de rafturi metalice, care pot fi folosite in depozite sau in diferite alte medii de afaceri.

Practicabilitate si rentabilitate – Puneti bani in buzunar. Discutati cu specialistul si designerul dvs. de la depozit pentru a vedea cum rafturile rabatabile va pot ajuta sa fiti mai profitabil, folosind spatiul cu intelepciune si simplificand lucrarile.

Veti afla ca puteti economisi timp, spatiu, forta de munca si instruire, pur si simplu folosind o solutie practica. Nu numai ca va extinde capacitatea si stocheaza in siguranta inventarul dvs., va pozitioneaza pentru rentabilitate!

Dupa cum puteti vedea asadar, rafturile de tip cantilever au o serie de beneficii importante, si cu siguranta sunt deosebit de eficiente in orice tip de depozit. Cu siguranta insa, exista si alte categorii de rafturi metalice care pot fi deosebit de utile in fiecare depozit, asa ca puteti lua in considerare si alte tipuri de rafturi metalice pentru afacerea dvs.

0 Shares
You May Also Like