Ce avantaje poate avea un calculator second hand?

0 Shares
0
0
0

Ce avantaje poate avea un calculator second hand?
In momentul in care trebuie sa iti cumperi un calculator pe care sa il folosesti acasa, in interes personal, cu siguranta ai la dispozitie trei categorii de calculatoare din care poti sa iti alegi echipamentul preferat.

Daca intentia ta este aceea de a cumpara un calculator pentru a-l folosi pentru gamming, atunci in mod evident numai un calculator nou poate sa fie ideal pentru tine, pentru ca jocurile evolueaza foarte mult, astfel ca daca iti cumperi un calculator care are o vechime de doi – trei ani de zile, sunt sanse mari ca acesta sa nu iti poata indeplini cerintele.

In cazul in care esti un utilizator mai pretentios, si nu iti prea surade ideea de a avea un echipament care a mai fost folosit si de catre o alta persoana inaintea ta, atunci cu siguranta iti vei alege un calculator nou, insa acesta alegere se poate sa nu fie una inspirata. Depinde foarte mult de ce asteptari ai de la PC.

Daca iti doresti un echipament care sa fie cel putin la fel de performant precum un calculator nou, insa bugetul pe care il ai la dispozitie nu este unul foarte mare, atunci nu trebuie sa fii dezamagit pentru ca poti sa iti cumperi un calculator refurbished.

Un astfel de echipament iti poate oferi performante cel putin egale cu un calculator nou, insa beneficiezi de un raport calitate – pret mult mai bun decat un utilizator care isi alege un echipament nou.

In cazul in care nu esti dispus sa investesti multi bani in cumpararea unui calculator, si chiar si un echipament refurbished ti se pare scump, atunci cu siguranta nu ai alta solutie decat aceea de a cauta cele mai bune oferte pentru calculatoare second hand.

Aceasta alegere poate sa fie una inteleapta pentru tine, in cazul in care nu folosesti prea mult timp echipamentul si nu il vei solicita foarte mult, insa se poate dovedi a fi si o alegere neinspirata, daca PC-ul nu va putea sa iti indeplineasca cerintele.

In cazul in care ai nevoie de un calculator pe care sa il folosesti pentru a edita tot felul de poze,  atunci cu siguratna trebuie sa ai instalate anumite aplicatii, iar un calculator second hand sunt sanse mari sa nu poata sa faca fata cerintelor in acest caz.

Deasemenea daca ai de gand sa folosesti echipamentul pentru a lucra de acasa, cu siguranta in functie de munca prestata, acesta poate sa faca sau nu fata cerintelor, asa ca trebuie sa alegi cu mare grija echipamentul.

In schimb, daca ai nevoie de un calculator pe care sa il folosesti numai pentru a naviga pe internet, pentru a sta conectat la Facebook sau la Twitter, sau pentru a asculta muzica preferata pe Youtube, atunci cu siguranta un calculator second hand este ideal pentru tine.

Plus de asta, ai si avantajul faptului ca nu vei plati foarte multi bani pentru a cumpara un astfel de echipament, iar ca si in cazul unei defectiuni, nu ai motive de suparare pentru ca investitia nu a fost una mare.

Ei bine, in functie de preferinte, in functie de buget, si nu in ultimul rand, in functie de nevoi iti poti alege calculatorul, insa daca ai nevoie de un echipament pe care sa il folosesti in scopuri simple, atunci poti sa iti alegi un calculator second hand.

0 Shares
You May Also Like