Pareri pro si contra dispozitivelor iPhone

0 Shares
0
0
0

Pareri pro si contra dispozitivelor iPhone
Cu siguranta, fiecare utilizator de smartphone vrea ca telefonul pe care il detine sa fie cat mai performant, si sa nu se defecteze niciodata, iar plus de asta sa functioneze mereu la capacitate maxima, insa va veni momentul in care dispozitivul va trebui sa fie unul si mai performant.

Daca te vei afla intr-o astfel de situatie, cu siguranta te vei gandi sa iti cumperi un model iPhone, pentru ca stim cu totii ca acesta este produs de catre Apple, iar dispozitivele acestui brand sunt recunoscute in toata lumea pentru calitatea superioara pe care o au.

La fel ca si in cazul oricaror alte telefoane, si modelele iPhone, au o multime de pareri pro, dar au si o multime de pareri contra lor, astfel ca vei putea sa vezi in continuare de ce apreciaza dar si de ce nu apreciaza utilizatorii aceste telefoane.

In primul rand, sistemul de operare iOS, pentru multi utiliatori este un mare avantaj, pentru ca dupa parerea lor, este mai simplu si mai placut de utilizat decat Androidul. Sunt multi utilizatori care au trecut de la Android la iOS, si nu regreta aceasta alegere, dar sunt si utilizatori care au trecut de la Android la iOS, iar alegerea nu i-a multumit. In acest caz, parerile sunt impartite.

Designul, este fara doar si poate un punct forte pentru terminalele iPhone. Nu cred ca este un utilizator de smartphone care sa sustina faptul ca designul dispozitivelor iPhone, nu ii atrage. Cu siguranta daca ar face o astfel de afirmatie, nu ar fi sinceri.

Camera foto este deasemenea un alt punct forte al terminalelor iPhone. In ciuda faptului ca nu are o rezolutie la fel de mare precum camerele foto ale telefoanelor din gama Xperia, de la Sony, telefoanele celor de la Apple, fac poze de o claritate incredibila.

Spatiul de stocare este deasemenea unul impresionant, astfel ca daca stam sa privim doar din acest aspect, putem spune fara teama de a gresi, ca iPhone nu are rival pe piata.

Autonomia bateriei poate sa fie un alt punct forte pentru telefoanele produse de catre Apple, pentru ca stim cu totii faptul ca dispozitivele iPhone rezista mult timp incarcate, comparativ cu telefoanele lansate pe piata de catre producatorii rivali.

Ei bine, ca si pareri contra modelelor iPhone, am putea in primul rand sa mentionam pretul. Cu siguranta un model iPhone va fi mai scump decat unul Sony sau HTC, si chiar si decat un model Samsung.

Sunt sanse sa iti alegi un dispozitiv iPhone, iar acesta din diferite motive sa se defecteze, si cu siguranta cand vei cauta piese iPhone de schimb, nu vei fi prea incantat de preturile mari pe care le au aceste componente iPhone.

Chiar si preturile accesoriilor pentru iPhone, sunt mai mari in comparatie cu preturile accesoriilor pentru telefoanelor celorlalti producatori, asa ca acesta poate sa fie notat ca si un alt punct contra dispozitivelor iPhone.

Acestea sunt cateva pareri pro si contra dispozitivelor iPhone, insa in cazul in care vei alege un astfel de telefon, mai mult ca sigur calitatea sa te va multumi.

0 Shares
You May Also Like