Ce beneficii are apa antioxidanta cu hidrogen?

0 Shares
0
0
0

Ce beneficii are apa antioxidanta cu hidrogen?Cei care acceseaza wellnessist.ro, pot afla o multime de lucruri interesante despre apa hidrogenata si despre multiplele beneficii pe care aceasta apa le are asupra intregului organism, dar de pe acest site se poate afla si cat de important este efectul de neutralizare a actiunii nocive a radicalilor liberi ai oxigenului.

Ce este apa cu hidrogen?

Conform healthline.com apa de hidrogen este pur și simplu apă pură cu molecule de hidrogen suplimentare adăugate la ea.

Hidrogenul este un gaz incolor, inodor, netoxic, care se leagă de alte elemente precum oxigenul, azotul și carbonul pentru a forma diverși compuși, inclusiv zahărul de masă și apa.

Moleculele de apă constau din doi atomi de hidrogen și un atom de oxigen, dar unii afirmă că infuzarea apei cu hidrogen suplimentar produce beneficii pe care apa simplă nu le poate furniza.

Se crede că organismul nu poate absorbi în mod eficient hidrogenul din apa simplă, deoarece este legat de oxigen.

Anumite companii susțin că atunci când se adaugă hidrogen suplimentar, aceste molecule de hidrogen sunt „libere” și mai accesibile corpului tău.

Produsul este produs prin infuzia de hidrogen gaz în apă pură înainte de ambalarea acestuia în cutii sau pungi.

Beneficiile apei antioxidante imbogatite cu hidrogen

Asadar, apa antioxidanta cu hidrogen poate sa aiba rezultate spectaculoase in ceea ce priveste ingrijirea si intretinerea pielii. Oxigenul activ este motivul principal pentru care apar pete negre si riduri.

Ei bine, reactia dintre oxigenul activ si hidrogen are ca produs de reactie apa, care are beneficii in ceea ce priveste estomparea petelor, iluminarea pielii si nu in ultimul rand hidratarea in profunzime a celulelor dermei.

Un alt beneficiu pe care il are apa antioxidanta cu organism este acela ca ajuta foarte mult corpul sa se refaca dupa antrenament. Apa antioxidanta cu hidrogen ajuta la revigorarea muschilor si la eliminarea oboselii.

Un alt amanunt foarte important de precizat este acela ca in timpul antrenamentului cantitatea de hormon creste, ceea ce duce la producerea de oxigen activ. Prin consumarea rapida a apei antioxidante cu hidrogen, nivelul oxigenului activ se reduce considerabil, iar masa musculara se va hidrata si se va hrani cu nutrientii necesari.

Apa antioxidanta cu hidrogen este extrem de importanta si in ceea ce priveste curatarea organismului, controlul greutatii dar si in ceea ce priveste pastrarea vitalitatii.

Despre apa antioxidanta cu hidrogen este indicat de precizat faptul ca aceasta este indicata si pentru persoanele care consuma alcool destul de des. De ce? Pentru ca apa antioxidanta cu hidrogen este capabila sa neutralizeze efectele alcoolului dar si sa controleze aprotul caloric.

Consumul de apa hidrogenata este indicat chiar si in timpul mesei daca stam sa ne gandim la faptul ca ajuta la controlul aportului caloric. Deasemenea, dupa consumul de alcool, nivelul radicalilor liberi creste. Cat despre hidrogen, trebuie precizat ca acesta contribuie la metabolizarea etanolului si a altor peroxizi. Deasemenea, hidrogenul descompune alcoolul in apa si acid acetic, iar apoi acestea sunt eliminate usor de organism, reducandu-se in acest fel daunele oxidative la nivelul ficatului.

Apa antioxidanta cu hidrogen este extrem de importanta si in ceea ce priveste obtinerea unui foarte bun echilibru natural, dar si in ceea ce priveste mentinerea unei stari de sanatate perfecte.

Consumul de apa hidrogenata este deasemenea foarte important si datorita faptului ca fortifica mecanismele de aparare a corpului prin cresterea valorii pH-ului.

Deasemenea, studiile efectuate odata cu trecerea timpului au reusit sa demonstreze influenta pozitiva pe care o au ionii de hidrogen asupra imunitatii, dar si a starii generale de bine.

Un alt amanunt foarte important care trebuie precizat, este acela ca in corp, hidrogenul functioneaza perfect ca un foarte bun antioxidant, si are rolul de a proteja celulele de stresul oxidativ. Deasemenea, hirdogenul protejeaza foarte bine si ADN-ul.

Despre Hidrogen se mai spune ca este de 863 ori mai puternic decat coenzima Q10, dar si ca este de 290 ori mai puternic decat catehinele, de 221 ori mai puternic decat polifenolii si de 176 ori mai eficient decat vitamina C.

0 Shares
You May Also Like