Ce cafea Lavazza gasiti la Espresso Cafe?

0 Shares
0
0
0

Cunoscute fiind beneficiile cafelei, aceasta bautura este in clipa de fata cea mai populara din lume, dupa apa. In urmatoarele randuri ale acestui articol veti putea descoperi cateva beneficii ale cafelei, iar mai apoi, va vom recomanda si cea mai buna cafea de la Espresso Cafe, spre care va puteti indrepta atentia.

Asadar, iata cateva dintre marile beneficii ale cafelei:

Reduce riscul de suicid si depresia

Un studiu de 10 ani efectuat pe 86.000 de asistente de sex feminin arata un risc redus de sinucidere la consumatorii de cafea.  Un alt studiu realizat de Scoala Harvard de Sanatate Publica a descoperit ca femeile care beau 4 sau mai multe cani de cafea aveau 20% mai putin sanse sa sufere de depresie.

Protectia impotriva bolilor Parkinson

Persoanele cu boala Parkinson sunt mai putin susceptibile sa fie fumatori si bautori de cafea decat fratii sanatosi. Doar asigurati-va ca nu primiti cancer pulmonar pe parcurs. Cercetari si mai noi din Suedia au aratat ca consumul de cafea reduce riscul de Parkinson chiar si atunci cand intra in joc factori genetici.

Bautorii de cafea au un risc mai mic de boli de inima.

Cercetatorii coreeni au descoperit ca participantii la studiu care au consumat intre 3 si 5 cani de cafea pe zi au fost mai putin susceptibili sa arate semnele de inceput ale bolilor de inima. Un studiu mai recent realizat in Brazilia a constatat ca cei care consuma cel putin trei cani de cafea pe zi tind sa dezvolte mai putin calcificare in arterele coronare.

Bautorii de cafea au ADN mai puternic

Un studiu publicat in European Journal of Nutrition a aratat ca bautorii de cafea au ADN cu o integritate mai puternica, deoarece celulele albe din sange ale consumatorilor de cafea au prezentat cu mult mai putine cazuri de rupere spontana a catenei de ADN.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante beneficii ale cafelei. Tinand cont de acestea, va puteti indrepta atentia spre Espresso Cafe, pentru a va alege una sau mai multe din pungile de cafea lavazza boabe 1kg.

Super Crema este cea mai populara cafea profesionala de la Lavazza (cel mai important producator de cafea la ora actuala din intreaga lume). Este o cafea de inalta calitate, conceputa pentru baruri si restaurante. Este compusa dintr-un amestec de arabica din Brazilia si Robusta de cea mai buna calitate din Indonezia in proportii echilbrate pentru a oferi un espresso aromat, cu tarie potrivita si cu o crema consistenta.

Tot de la Espresso Cafe puteti alege si o punga de cafea Qualità Rossa 1000 g de exemplu. Qualità Rossa este cafeaua care a intruchipat pasiunea unei familii de prajitori de peste 120 de ani. Un amestec cu o aroma unica si corp complet, bogat si exceptional de bine rotunjit, compus in principal din arabica braziliana si africanii Robusta.

Qualità Rossa este savurarea unei cafele bune, care a fost intotdeauna parte dintr-un moment relaxant pentru familiile italiene. Aroma sa inconfundabila te reincarca cu mult umor si bucurie de un moment impartasit.

Puteti alege de-asemenea chiar si capsule de cafea, fireste tot de la Lavazza, insa puteti sa va indreptati atentia si spre alti producatori renumiti de cafea, in functie de preferinte.

0 Shares
You May Also Like