Ce efecte produc cadourile personalizate?

0 Shares
0
0
0

Cu totii am primit in viata cel putin o data un cadou personalizat – de la mama, de la bunica, de la iubit, sot, frate sau sora. Fie personalizat cu prenumele nostru intreg, fie doar cu initiala sau cu numele familiei. Efectul este cu totul diferit decat daca am fi primit acelasi obiect nepersonalizat.

Faptul ca cineva iti daruieste un obiect personalizat inseamna ca vrea sa iti transmita ceva: experintele persoanei respective cu tine au fost atat de placute incat tu meriti un cadou unic pe care sa fie trecute datele tale.

Poate atunci cand te-ai gandit si tu sa alegi un cadou personalizat pentru cineva ai avut de ales dintre pixuri personalizate, bijuterii cu initiala unui nume sau chiar si o cana. Daca ajungi astazi intr-un magazin cu cadouri vei putea observa cate obiecte interesante pot fi personalizate.

De la brelocuri, pixuri, cani, brichete si pana la tricouri, sepci sau chiar si bijuterii sau tablouri, toate acestea pot fi personalizate si daruite cuiva drag. Desigur, nu putem amesteca bijuteriile din materiale pretioase cu niste brichete.

Investitiile sunt diferite. Insa cu cat produsul este mai scump, cu atat posibilitatile de personalizare sunt diverse. De pilda, in cazul unei bijuterii, poate un inel, poti ruga bijutierul sa iti graveze in interiorul inelului un mesaj sau anumite date care sa iti readuca aminte cu placere de momentele frumoase.

Ceea ce reuseste sa produca un cadou personalizat este acel caracter unic al acelui obiect. Prin simpla gravare a unei initiale sau a unui mesaj ales de catre tine, acel obiect capata o valoare deosebita si se diferentiaza de celelalte obiecte din aceeasi categorie.

Totodata, obiectele personalizate sunt cele care declanseaza amintiri cel mai repede. Este nevoie doar de un scurt mesaj, de o poza sau de o litera pentru a-ti trece prin minte cele mai uimitoare amintiri cu acea persoana.

Insa atunci cand vorbim de cadouri personalizate nu ne referim doar la persoane obisnuite care se simpatizeaza, ci putem sa trecem si in domeniul afacerilor si sa facem referire la cadourile personalizate cu datele firmei.

Se poate alege dintr-o varietate de obiecte cum ar fi stick-uri de memorie, calendare, odorizante auto, tricouri, semne de carte magnetice, acumulatori sau boxe portabile. Le gasesti pe toate la Agrafa.ro!

0 Shares
You May Also Like