Ce este indicat sa stii despre automatizarea portilor?

0 Shares
0
0
0

Ce este indicat sa stii despre automatizarea portilor?
Atunci cand locuiesti la casa cu siguranta ai o curte mai mica sau mai mare pe care o poti amenaja dupa bunul plac. Pentru ca imaginea de ansamblu sa fie una perfecta, atat gardul din jurul curtii, dar si poarta de acces in curte trebuie sa arate impecabil.

Gardul ca gardul dar o mare importanta trebuie sa i-o acorzi portii, pentru ca aceasta iti permite accesul in curte, asa ca in mod evident nu iti doresti o poarta care sa se deschida manual din mai multe motive.

In primul rand nu este placut ca de fiecare data cand scoti masina din curte sau cand vrei sa intri cu masina in curte sa te opresti sa deschizi si sa inchizi poarta. Apoi, pe langa acest aspect mai intervin si conditiile meteo nefavorabile, iar atunci cand acestea isi fac simtita prezenta este destul de neplacut sa trebuiasca inchisa si deschisa o asemenea poarta.

Tocmai acesta este si motivul pentru care ar trebui sa te gandesti foarte serios sa optezi pentru o poarta automatizata, indiferent ca discutam despre o poarta automatizata batanta sau ca discutam despre o poarta automatizata culisanta.

Daca vei opta pentru o poarta automatizata, indiferent de tipul pentru care vei opta, tinand cont de faptul ca aceasta se deschide si se inchide prin intermediul unei telecomenzi porti, te vei bucura de un mai mare confort pentru ca vei apasa doar pe un simplu buton iar poarta se va deschide sau se va inchide.

Mai mult decat atat, o asemenea poarta nu doar ca iti ofera un grad ridicat de confort, insa este mult mai eleganta decat o poarta care se actioneaza manual, indiferent de faptul ca discutam despre o poarta automatizata batanta sau ca discutam despre o poarta automatizata culisanta.

Si daca tot am adus in discutie mai devreme faptul ca aceste porti sunt actionate prin intermediul unei telecomenzi, trebuie mentionat faptul ca portile respective sunt dotate cu un motor care odata ce este pornit lucreaza in scopul inchiderii sau al deschiderii portilor.

Motorul din dotarea portii actioneaza un deschizator care mai departe actioneaza in mod direct asupra portii propriu zise iar poarta se va deschide. Aici este insa foarte important de mentionat faptul ca deschizatoarele sunt foarte diferite in functie de tipul de deschidere al portii.

Cele mai multe deschizatoare moderne sunt dotate cu un receptor si cu o telecomanda, iar aceste elemente fac ca poarta sa se inchida sau sa se deschida foarte usor, fara a mai fi nevoie de contact fizic, iar tot ce trebuie facut este ca telecomanda sa fie indreptata spre poarta si apasat pe un buton.

Asadar, acestea fiind spuse, in momentul in care locuiesti la casa ar cam trebui sa te gandesti foarte serios sa optezi pentru automatizarea portii de acces in curte, iar astfel nu doar ca vei avea o poarta care sa se deschide mult mai simplu si mai usor, ci vei avea o poarta care sa fie eleganta si la moda, si nu in ultimul rand, vei avea o poarta foarte rezistenta.

0 Shares
You May Also Like