Ce este si cum se face presoterapia?

0 Shares
0
0
0

Ce este si cum se face presoterapia?
Presoterapia este una din modalitatile de slabire asistata, si se face prin drenaj limfatic prin intermediul unui aparat profesional presoterapie.

Cea mai importanta calitate pe care o are presoterapia, este reprezentata fara doar si poate de ameliorarea circulatiei sanguine si limfatice a taliei, a bratelor dar si a picioarelor prin intermediul unui costum care este prevazut cu anumite camere care se umfla si se dezumfla, iar astfel se efectueaza acel masaj specific.

Important de precizat este ca datorita realizarii drenajului limfatic, ganglionii limfatici se elibereaza, stazele sunt eliminate, in fimp ce circulatia limfatica si circulatia venoasa functioneaza in limitele normale.

Persoanele care isi doresc sa ajunga cat mai rapid sa fie mandre de corpul lor, ar trebui sa stie ca presoterapia este o modalitate de slabire asistata care se poate combina perfect cu electrostimularea sau cu starvacul pentru a oferi cele mai bune rezultate.

In cazul in care te intrebi cum functioneaza presoterapia, trebuie precizat faptul ca o pompa speciala este controlata de catre un computer, iar aceasta umfla acele sectiuni individuale ale articolelor de imbracaminte sectionate in mai multe camere, care sunt asezate in zona membrelor pacientului.

Aceasta pompa speciala care este controlata de catre computer, umfla fiecare camera a articolelor de imbracaminte, in mod individual. Ei bine, odata ce camera respectiva este umflata, circuitul pneumatic al camerei se inchide, iar din acest motiv pompa poate sa mentina nivelul stabilit si sa evite echilibrarea presiunii cu celelalte camere.

In momentul in care camera este umflata, trebuie precizat faptul ca aceasta contribuie la cresterea presiunii din camera umflata anterior, iar astfel se creaza un gradient de presiune dublat.

Doamnele si domnisoarele care isi doresc sa aiba un corp de invidiat si care se gandesc ca pentru ele presoterapia reprezinta cea mai buna solutie, trebuie sa stie ca un tratament de presoterapie trebuie sa contina aproximativ 5 – 10 sedinte, in functie de nevoile fiecareia.

Un alt amanunt foarte important de precizat este acela ca rezultatele cele mai bune se vor observa in momentul in care sedintele de presoterapie vor fi efectuate odata pe saptamana.

Tinand cont ca presoterapia atat efectuata individual cat si in combinatie cu alte modalitati de slabire asistata ofera rezultate sigure, este si normal ca multe persoane sa isi doreasca sa urmeaze aceasta cale pentru a obtine corpul dorit. De precizat insa este ca multe persoane se intreaba daca aceasta modalitate de slabire asistata are si contraindicatii.

Ei bine, este foarte important de precizat faptul ca presoterapia nu este indicata pentru persoanele claustrofobe, si nici pentru femeile gravide. Nu trebuie uitat nici faptul ca femeile care isi doresc sa urmeze tratamentul de slabire prin presoterapie, nu trebuie sa participe la o sedinta de acest gen in timpul menstruatiei, dat fiind faptul ca organismul este mult mai sensibil in acea perioada la stimulii exteriori.

Asadar, acestea sunt cateva dintre detaliile pe care trebuie sa le cunoasca in mare parte toate persoanele care isi doresc sa obtina cat mai rapid corpul perfect prin presoterapie.

0 Shares
You May Also Like