Ce poti sa faci cand te suna un numar necunoscut

0 Shares
0
0
0

Ce poti sa faci cand te suna un numar necunoscut
Cu totii primim apeluri de la numere de telefon necunoscute ciudate, dar incercarea de a obtine informatii despre un telefon mobil este mult mai grea decat un telefon fix fix. Am vrut sa invat cum sa gasesc un numar de telefon mobil, asa ca am facut o mica cercetare pentru a afla cum.

Mai intai am inceput prin a face o cautare Google pe urmarirea numerelor de telefon mobil si am venit cu o tona de site-uri de conversie gratuite. Ca toti ceilalti am incercat o gramada dil ele si am considerat ca a fost o pierdere de timp. Tot ce am gasit a fost o informatie fara valoare sau a trebuit sa platesc pentru a vedea daca au putut gasi rezultate.

De fapt, m-am alaturat catorva si am plecat in curand cu banii mei, fara rezultate. De asemenea, am descoperit ca nu au avut nici o forma de contact sau nici o modalitate de a obtine o rambursare, am fost scamat. Au existat cateva site-uri legitime, insa au fost putine informatii despre numerele de telefon mobil din baza de date.

Am aflat ca inainte de a va alatura oricaror site-uri, ar trebui sa faceti mai bine cercetarea. Daca au o cautare gratuita, folositi-o pentru a vedea daca numarul vine cu ceva. Ar trebui cel putin sa reveniti la statul si orasul numarului pe care il cautati.

In ceea ce priveste urmarirea numerelor de telefon mobil, am gasit detectivul de telefon care ar putea fi cel mai bun. Exista alte site-uri care sunt aproape egale, dar in ansamblu acestea au iesit in partea de sus. Site-ul este foarte usor de utilizat si informatiile am revenit la cautarile mele a fost uimitor. De fapt, puteti contacta o persoana adevarata daca aveti nevoie de sprijin sau doriti sa un raspuns la o intrebare.

Unele dintre site-uri au o taxa anuala de membru, dar pentru unele  puteti opta pentru taxa de cautare unica. In orice caz, taxele sunt destul de rezonabile. Ei bine, merita timpul pe care il vei economisi prin incercarea de a merge pe traseul liber. Nu-mi place sa cheltui banii, dar avantajul este ca primesti ceea ce platesti pentru ca e adevarat. E ca si cand ai cumpara accesorii telefoane pentru telefonul tau.

Am incercat inainte sa imi testez propriul numar de telefon mobil si am fost socat la ce fel de informatii sunt disponibile. Numele, adresa, inregistrarile de fond, cazierul judiciar si multe altele sunt disponibile pentru oricine doreste cu adevarat sa afle mai multe informatii despre alte persoane.

Inainte de a va alatura unui site, veti dori sa va asigurati ca actualizeaza baza de date. Daca stiti despre un nou numar, incercati sa vedeti daca acesta este sistemul lor. Unele site-uri ruleaza pe informatii invechite sau in domeniul public pe care le puteti gasi gratuit.

Singurele numere de telefon care nu au putut fi urmarite de cele mai multe ori erau telefoanele mobile preplatite pe care oricine le poate ridica la magazinul local convenabil. Ei nu au nevoie de un nume sau de alte informatii, astfel incat, cu exceptia cazului in care persoana care a folosit o carte de credit nu exista nici o modalitate de a urmari.

 

0 Shares
You May Also Like