Ce puteti repara la un iPhone?

0 Shares
0
0
0

ce-puteti-repara-la-un-iphoneReparatiile in service-urile autorizate sunt de o calitate exceptionala si acopera toata gama de componente.

Reparatiile de hardware iPhone sunt foarte importante, pentru ca unele componente se pot uza in timpul garantiei, daca acestea nu sunt folosite cu multa grija.

Schimbarea display-ului si totodata a mufei de incarcare reprezinta operatiuni care sunt realizate uneori chiar in perioada de garantie.

O alta problema la un smartphone iPhone o reprezinta butoanele laterale sau butonul Power, care datorita folosirii lor indelungate nu vor mai putea face contactul corespunzator. Reparatii iPhone intereseaza pe orice are de remediat orice problema aparuta la iPhone.

Schimbarea acumulatorului iPhone este o alta problema intalnita in service-uri. Datorita faptului ca acesta este deseori incarcat necorespunzator, se poate supraincalzi, ducand chiar la o prajire a acestuia. Schimbarea unui acumulator este deosebit de usoara, dar trebuie sa tinem cont de calitatea inlocuitorului.

Pe piata intalnim diferiti acumulatori care nu sunt produsi de producator si pot fi de foarte proasta calitate. De asemenea o carcasa de iPhone poate avea destul de mult de suferit, tinand cont ca aceasta este una din componentele cele mai expuse. Inlocuirea carcasei nu este deloc scumpa, depinzand bineinteles de modelul de iPhone si este destul de usor de realizat.

Mufa pentru casti, microfonul si difuzorul, de asemenea trebuie reparate doar intr-un service autorizat, riscand deteriorarea telefonului si totodata pierderea garantiei. Foarte important de retinut, este faptul ca o curatare de lichide sau praf nu este foarte usoara si implica in cele mai multe cazuri unelte cu o finete deosebit de mare.

Deci daca aveti aceasta problema, ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte sa realizati aceasta operatiune pe cont propriu si sa nu apelati la reparatii iPhone.

Partea de software a unui iPhone are aceeasi importanta ca si cea de hardware si de aceea se recomanda apelarea tot la un service autorizat. Si in cazul software-ului pot aparea diverse probleme cum ar fi:

– Necesitatea decodarii prin rootare care se realizeaza pe cablu. Rescrierea softului sau optimizarea sa, acest tip de operatiune neimplicand decodare, realizandu-se doar cand telefonul se restarteaza aleator, cand bateria se descarca foarte rapid, cand acesta se blocheaza, cand reteaua Gsm sau Wi-Fi nu mai este disponibila sau se blocheaza, sau in cazul in care se doreste upgrade de soft.

– O problema intalnita la telefoanele iPhone ca si la alte branduri o reprezinta inlocuirea touch-ului, geamului sau sticlei de protectie. La smartphone-urile iPhone exista 2 metode de inlocuire a geamului: prima metoda este aceea de a inlocui sticla sau geamul cu un gel optic special, acesta fiind intarit cu o lampa de ultraviolete, ducand la disparitia spatiului gol dintre touch si display, iar a doua metoda o reprezinta inlocuirea geamului sau sticlei cu o folie dublu adeziva care de obicei lipeste perfect cele doua parti, atat sticla cat si display-ul, ducand la disparitia spatiului gol care se afla intre ele. Acest procedeu se foloseste si la fabricarea smartphone-ului. Recomandarea producatorului Apple este ca inlocuirea geamului sa se efectueze numai folie dublu adeziva.

Bineinteles cand detineti un iPhone de ultima generatie, nu va mai intereseaza decat sa realizati reparatii iPhone de foarte buna calitate, oricat de scumpe ar fi acestea.

0 Shares
You May Also Like