Ce sectiuni Google poate influenta optimizarea seo?

0 Shares
0
0
0

Optimizarea seo este acel proces prin care specialistii care activeaza in acest domeniu, executa anumite actiuni asupra unui site web, folosesc mai multe trucuri si o foarte buna strategie seo, astfel incat site-ul respectiv sa aiba o clasare cat mai buna in pagina cu rezultate Google.

Trebuie mentionat faptul ca procesul de optimizare seo, poate sa influenteze anumite sectiuni Google, iar in cele ce urmeaza, vom discuta despre metodele prin care acest proces de optimizare seo, poate sa influenteze motorul de cautare.

In primul rand, atunci cand faci optimizare seo, trebuie sa cunosti foarte bine nisa site-ului care urmeaza sa fie optimizat. In momentul in care cunosti nisa respectiva, stii in mare parte ce se cauta in acea nisa.

Acesta trebuie sa fie un punct de plecare in procesul optimizarii seo, pentru ca daca ai cunostinte despre nisa respectiva, stii cum sa alegi cuvintele cheie, si cunosti cuvintele cheie pe care le cauta publicul tinta.

Un alt mod prin care datorita optimizarii seo pot sa fie influentate sectiunile Google, se refera la utilizarea Google Sugest. Aceasta este una dintre cele mai bune unelte care pot sa fie utilizate in scopul gasirii celor mai bune cuvinte pentru nisa respectiva.

Vei porni la drum de la anumite cuvinte cheie relevante, iar mai apoi, aceasta unealta te va ajuta sa gasesti un numar cat se poate de mare de cuvinte cheie pe care le poti folosi.

O noua modalitate de influentare a sectiunilor Google datorita optimizarii seo, se poate efectua si prin folosirea Google Keyword Planner, care este o alta unealta foarte utila, insa nici ea nu este suficienta.

Si totusi, prin intermediul acestei unelte, vei putea crea liste mai mari de cuvinte cheie, si vei putea sa descoperi anumite volume de cautare pentru cuvintele cheie, in mai multe limbi si din mai multe tari.

Tot in scopul de a influenta sectiunile Google, se poate realiza chiar si o campanie Adwords, iar cu ajutorul unei astfel de campanii care sa se desfasoare pe un cuvant cheie, vei putea sa desciperi o lista foarte lunga de cuvinte cheie relevante pentru care reclama ta a fost publicata.

Un alt mod de a influenta sectiunile Google, ar fi acela de a folosi Google Analytics, insa si ideea de folosi Google Webmaster Tools este una foarte buna, datorita faptului ca acest instrument iti va permite sa ai acces la tot felul de interogatii si de cuvinte cheie relevante.

Asadar, dupa cum se poate observa, sunt anumite sectiuni Google care pot sa fie influentate datorita procesului de optimizare seo.

Ce este insa foarte important de stiut, este faptul ca aceste sectiuni pot sa fie influentate doar de catre specialistii in optimizarea seo, care stiu cum se desfasoara pas cu pas acest proces.

Pe piata optimizarii seo, se gasesc mai multe companii care iti pot oferi astfel de servicii, insa ar fi important sa alegi sa colaborezi cu o firma de top, daca iti doresti ca si rezultatele avute sa fie pe masura, iar site-ul tau sa ajunga pe prima pagina Google.

0 Shares
You May Also Like