Ce surprize neplacute va poate crea un iPhone XS?

Ce surprize neplacute va poate crea un iPhone XS?

0 Shares
0
0
0
Ce surprize neplacute va poate crea un iPhone XS?

In ciuda faptului ca deja Apple a lansat dispozitivele iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, inca exista persoane care atunci cand isi doresc un nou dispozitiv de la Apple, isi indreapta atentia spre un model iPhone XS, lansat inaintea celor trei amintite anterior.

Dispozitivele iPhone XS dispun de specificatii tehnice cu adevarat impresionante, si in cele mai multe cazuri functioneaza perfect, iar utilizatorii sunt pe deplin multumiti. Au existat si situatii in care unii utilizatori au fost dezamagiti de iPhone XS, iar unii dintre acestia au ajuns chiar cu telefoanele in service.

Cele mai multe dispozitive iPhone XS ajunse in service, necesitau o inlocuire display iPhone XS, dar aceasta reparatie era necesara in majoritatea cazurilor datorita utilizatorilor neglijenti. Au existat si situatii in care utilizatorii au avut grija de iPhone XS, dar tot au ajuns in service cu ele. Veti afla in continuare de ce!

Conectivitate Bluetooth

IPhone XS a prezentat Bluetooth 5.0 in timpul lansarii. Cu aceasta optiune de Bluetooth, va puteti astepta la o viteza si o gama mai buna care faciliteaza transferul de date. La fel ca toate celelalte caracteristici, aceasta vine si cu dezavantajele.

Multi utilizatori s-au confruntat cu probleme in timpul conectarii cu un alt dispozitiv prin Bluetooth. Daca va confruntati cu aceeasi problema pe acest dispozitiv, cativa pasi va pot asigura ca nu aveti probleme.

Pornirea si oprirea Bluetooth-ului

  • Puteti vizita Setari din ecranul de start si alege Bluetooth pentru a-l opri.
  • Dupa ce astepti cateva secunde, poti comuta intrerupatorul pentru a-l pune in functiune.
  • Daca activarea si dezactivarea Bluetooth nu rezolva problema conectivitatii, puteti trece la actualizarea celei mai recente versiuni, iOS 12.0 pentru a verifica daca inca problema persista.
  • Pentru actualizare software, puteti vizita din nou Setari si atingeti General si selectati Actualizare software. Dupa aceasta, puteti instala actualizarile in dispozitiv cu usurinta.

Daca incercati acesti pasi insa problema persista, urmatorul pas pe care il aveti de facut este sa duceti telefonul intr-un service gsm. Cei mai buni tehnicieni in reparatii iPhone vor reusi intr-un final sa remedieze problema.

Bateria se consuma constant

Chiar daca de-a lungul anilor Apple a lucrat la imbunatatirea duratei de viata a bateriei dispozitivelor lor iPhone, se pare ca, compania are un drum lung de parcurs. Veti gasi o functie utila in iOS 12, numita Battery Health, pe care Apple a introdus-o si va arata defalcarea utilizarii bateriei.

Cativa proprietari ai iPhone XS se plang in continuare de probleme de descarcare rapida a bateriei pentru aceste dispozitive. Aflati modalitatile prin care se poate remedia o asemenea problema:

Metoda 1: Verificarea aplicatiilor pentru a determina care dintre acestea provoaca o descarcare rapida;

  • Mergeti la Setarile dispozitivului si alegeti Baterie pentru a obtine o lista cu toate aplicatiile care pot consuma puterea dispozitivului. Aflati acele aplicatii care reduc foarte mult energia dispozitivului dvs. si inchideti-le.
  • Setati nivelul luminozitatii ecranului la minim, pentru a economisi resurse.

Daca incercati acesti pasi insa problema persista, duceti telefonul intr-un service gsm, pentru ca specialistii sa vada cum poate fi remediata problema.

0 Shares
You May Also Like