Ce surprize poti avea cand iti lasi masina peste noapte in fata blocului?

0 Shares
0
0
0

Ce surprize poti avea cand iti lasi masina peste noapte in fata blocului?
Pentru foarte multi dintre cei care locuiesc la bloc, si care nu au un garaj unde sa isi lase masina peste noapte, aceasta poate sa fie o problema destul de dificila, pentru ca se pot trezi cu tot felul de surprize neplacute.

De exemplu, putem sa discutam despre zilele de vara in care afara ploua foarte puternic, sau bate grindina. Intr-o astfel de situatie, mai mult ca sigur atat caroseria masinii, cat si parbrizul vor fi afectate, asa ca masina va trebui dusa de urgenta intr-un service auto.

De ce? Pentru ca un service in care se efectueaza si lucrari de tinichigerie se va ocupa de caroseria masinii, in timp ce alti specialisti din cadrul aceluiasi service, pot sa fie experti in parbrize auto, asa ca fie aleg sa repare parbrizul, fie il inlocuiesc.

Sunt situatii in care clientii nu isi permit sa isi cumpere un parbriz nou, asa ca acesta fie va fi inlocuit cu un parbriz second hand, cumparat direct din dezmembrari, fie va fi reparat, insa ideal ar fi ca parbrizul sa fie inlocuit cu unul nou.

O alta situatie neplacuta, sau mai bine spus surpriza neplacuta pentru cei care isi tin masina in fata blocului, ar fi aceea cand de pe acoperis ar putea sa cada cine stie ce obiect, care in functie de cat de greu va fi, atat de mult va afecta autoturismul.

Au fost situatii in care anumiti soferi, s-au trezit dimineata si au constatat faptul ca peste noapte, masinile lor au inceput sa aiba pe caroserie o multime de zgarieturi, fie ele mai adanci, sau zgarieturi usoare care se pot masca printr-un polish auto.

In mod evident, si o astfel de situatie poate sa fie mai mult decat deranjanta pentru un proprietar de autoturism, pentru ca acesta nu isi doreste sa investeasca banii in reparatii, atunci cand masina a fost vandalizata de catre persoane necunoscute.

Alte situatii neplacute pot sa fie acelea in care proprietarii masinilor, constata faptul ca peste noapte au facut pana in mod involuntar, sau ca anumite persoane necunoscute le-au provocat o pana daca putem sa zicem asa.

O alta situatie foarte delicata ar fi aceea in care proprietarii masinilor constata faptul ca pe masinile lor au fost aruncate fel si fel de lichide, fara a stii cine a fost autorul, sau cine au fost autorii unei asemenea prostii.

Asadar, dupa cum se poate observa, proprietarii de autoturisme se pot intalni cu fel si fel de situatii neplacute, si pot avea tot felul de surprize neplacute atunci cand isi lasa masina in fata blocului.

Tocmai din acest motiv ar fi indicat ca fiecare proprietar de autoturism, sa isi tina masina in garaj daca detine unul, sau sa isi tina masina intr-un loc foarte luminat, daca isi lasa masina in fata blocului, mai ales peste noapte.

Cu siguranta cei care fac acest lucru, au o sansa in plus sa nu se mai trezeasca dimineata cu astfel de probleme destul de jenante.

0 Shares
You May Also Like