Curiozitati despre implanturile mamare

0 Shares
0
0
0

Curiozitati despre implanturile mamare
Datorita faptului ca marirea sanilor este cea mai des efectuata operatie estetica de la noi din tara, este si normal ca o multime de femei sa aiba cat mai multe curiozitati despre tot ceea ce presupune un implant mamar.

De cele mai multe ori, femeile care isi doresc un implant mamar stiu pretul si marca implantului pentru care vor sa opteze, insa nu stiu alte detalii despre ceea ce presupune o asemenea operatie estetica.

In primul rand, toate doamnele sau domnisoarele care au de gand sa opteze pentru o astfel de interventie chirurgicala, trebuie sa stie ca desi este o operatie de foarte multa lume considerate a fi simpla, necesita totusi anestezie si presupune riscuri pe care femeile si le asuma sau nu.

Plus de asta, o interventie chirurgicala pentru marirea sanilor, necesita si o perioada de recuperare, dar presupune si alte neplaceri care pot sa apara odata cu trecerea anilor.

Marea problema a femeilor insa, este aceea ca ele se intereseaza despre aceste implanturi mamare, si cauta informatii pe forumuri, iar acolo poate sa posteze cine ce vrea, asa ca informatiile culese de pe un forum pot sa fie si total eronate.

Un amanunt esential pe care trebuie sa il cunoasca femeile inainte de a opta pentru un implant mamar, este acela ca inainte ca interventia chirurgicala sa aiba loc, este nevoie de efectuarea unui set complet de analize.

Asadar, este nevoie de realizarea unui EKG, pentru ca medicul sa stie daca inima functioneaza sau nu in mod normal inainte de inceperea interventiei chirurgicale.

O ecografie mamara este iarasi foarte importanta, pentru a se constata daca in zona sanilor sunt leziuni, pentru ca medicul sa se lamureasca de ce sic and au aparut acestea, iar abia apoi daca totul este in ordine se va trece la interventia chirurgicala.

Referitor la mamografie, trebuie amintit faptul ca ea este rezervata unor cazuri foarte speciale, iar in acest caz, esteticianul colaboreaza mereu cu chirurgul oncolog in conditiile in care apar situatii speciale.

Deasemenea, femeile care isi doresc sa opteze pentru implanturi mamare, trebuie sa stie faptul ca au nevoie de un set de analize de sange obisnuite. Acest set de analize este unul general, si se efectueaza pentru a depista daca pacienta sufera de anumite boli.

De cele mai multe ori, in momentul in care incepe interventia chirurgicala, totul decurge normal, fara nici o problema, insa trebuie amintit faptul ca pot sa apara anumite complicatii atunci cand se efectueaza o astfel de operatie.

In primul rand putem aminti aici sangerarea, care este cea mai importanta complicatie, insa in anumite situatii pot sa apara chiar si infectii, sau alte complicatii.

Femeile trebuie sa stie iarasi faptul ca odata efectuata aceasta interventie chirurgicala, vor ramane cu o cicatrice vizibila pentru tot restul vietii, insa asta nu este tot.

Un implant mamar presupune si o perioada destul de dificila, si anume perioada de recuperare, iar in aceasta perioada, se va simti o stare si o senzatie de disconfort.

Asadar, intr-adevar arata foarte frumos implanturile mamare, insa totusi femeile trebuie sa se gandeasca foarte bine daca isi doresc sau nu un astfel de implant mamar.

0 Shares
You May Also Like